Connect with us

Revistateo.ro

Dieta Bikini Victoria

Cura de Slabire

Dieta Bikini Victoria

Această dietă este concepută ca un plan de urgență pentru trecerea rapidă la costumul de baie și promite să vă ajute să pierdeți între 2.5 și 5 kilograme în doar o săptămână. Dieta originală a fost creată de actrița Victoria Principal în 1987. De atunci au mai fost concepute și altele asemănătoare, însă aceasta a rămas cea mai populară, datorită celebrității autoarei.

Conform dietei Bikini Victoria Principal, pierderea a  2.5 până la 5 kilograme este garantată prin simpla respectare a meniului gândit pentru o săptămână. Această dietă de urgență nu trebuie pusă în practică decât o singură dată pe an. Cu un conținut foarte scăzut de calorii și o masă ingerată foarte mică, acest plan alimentar include unele fructe, legume și carne slabă. Mesele vor fi respectate strict și nu se va consuma nici un aliment după ora 8 seara. Mărimile poțiilor sunt date, astfel încât nu este necesar să se cântărească efectiv mâncarea. Consumul multor tipuri de alimente este restricționat fie din cauza conținutului cloric, fie a ingredientelor.

CITEȘTE  ȘI : DIETA LUI TEO TRANDAFIR

Se recomandă mâncatul acasă pentru a se evita tentațiile. Femeilor li se recomandă suplimente pe bază de calciu pentru a preveni riscul apariției osteoporozei. Pierderea în greutate se datorează limitelor impuse tipurilor de alimente permise și mărimilor porților.

Această dietă pune la dispoziția celui interesat un plan de meniuri detaliat pentru o întreagă săptămână, făcându-l ușor de urmat. Concepută pentru a fi respectată întocmai, această dietă restrictivă din punct de vedere caloric vă poate lăsa senzația de foame. Unele progrese privind pierderea în greutate pot fi înregistrate ca urmare a numărului mic de calorii și nu datorită hranei în sine. În cea mai mare parte slăbirea se datorează pierderii de apă și de țesut muscular – nu de grăsime.

Dieta se adresează celor care doresc să piardă considerabil în greutate chiar de la început, capabili să se opună foamei. Cei care nu au o stare de sănătate bună, trebuie să consulte medicul înainte de a începe această dietă.

Iată cum poate arăta meniul unei zile la o astfel de dietă:

Mic dejun – apă, salată asortată de pepene, pâine prăjită din făină integrală de grâu, ceai fierbinte.

Gustare 1 – ceai light

Dejun (prânz) – salată din carne de pui cu laptucă și roșii cherry, biscuiți din făină integrală de grâu, limonadă.

Gustare 2 – apă

Cină – apă, pui la grătar, legume, ceai cu gheață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top