Connect with us

Revistateo.ro

Dieta cu varză

Cura de Slabire

Dieta cu varză

Acest plan de o săptămână include supă de varză și, în funcție de zi, o varietate de alte alimente.

Noua dietă cu supă de varză a fost publicată în 1997, dar variante ale acesteia existau de câțiva ani. Aceasta include planuri precum: dieta pe bază de supă de varză care arde grăsimi, dieta cu supă miraculoasă, dieta  cu supă militară.

Este recomandată ca un plan rapid de pierdere în greutate, de șapte zile. Unele variante recomandă continuarea planului rapid cu un plan de întreținere de două săptămâni și repetarea planului rapid de o săptămână.

CITEȘTE ȘI: DOVEDIT ȘTIINȚIFIC. CARE SUNT ALIMENTELE CARE COMBAT CANCERUL

Planul te ajută să pierzi în greutate din cauza conținutului caloric redus și a alternativelor limitate de hrană. În afară de supă, meniurile includ o porție  de produse lactate, fructe și/sau legume și sos cu conținut scăzut de grăsimi. Dacă dimineața se recomandă la cafea lapte degresat, iaurtul nu este permis până mai târziu în ziua respectivă.  Zilele cinci și șase includ pui sau pește. Ziua a cincea include supă de varză, puțină carne roșie sau pui și roșii. Ziua a șapte include supă de varză, orez nedecorticat și legume. Sunt permise zilnic cafeaua neîndulcită, ceaiul, sucul de merișor sau apa.

Planul îți oferă libertatea de a consuma cantități nelimitate de supă, de aceea poate părea ideal pentru unele persoane, însă este foarte probabil să ajungeți la saturație și să limitați aportul de calorii. Este în principal o dietă cu conținut scăzut de calorii și grăsimi, cu fibre luate din varză și alte legume și fructe. Cantitatea de lichid din supă este posibil să ofere o senzație de sațietate, însă aceasta nu va dura prea mult timp.

Iată cum poate arăta meniul unei zile la o astfel de dietă:

Mic dejun – 1 cană iaurt, cafea

Gustare 1 – apă, castravete, morcov

Prânz – supă de varză, piept de pui la grătar, sparanghel, vinete și dovlecel la grătar

Gustare 2 – supă de varză, roșii cherry

Cină – supă de varză, somon la grătar, fasole păstăi, amestec de legume.

Cum  ți se pare această dietă? Ai vrea să o încerci? Ai încercat-o?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top