Connect with us

Revistateo.ro

4 exerciții pentru un SEX MAI BUN

Cuplu

4 exerciții pentru un SEX MAI BUN

A avea parte de o partidă sexuală bună nu înseamnă doar imaginație și disponibilitate ci mai ales o condiție fizică normală. Sportul este esențial pentru a avea un sex mai bun alături de persoana iubită, orice exercițiu sportiv fiind însoțit de o alimentație corespunzătoare.

Exercițiile fizice contribuie la starea de sănătatea generală și aici includem și sănătatea sexuală. Cu ajutorul anumitor exerciții pe care le poți face în mod constant în fiecare zi vei nota performanțe și în dormitor.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI CIUDATE LUCRURI PE CARE LE-AI AUZIT VREODATĂ DESPRE SEX

ACTIVITĂȚI CARDIOVASCULARE
Joggingul, înotul, mersul rapid sau exercițiile de aerobic în aer liber, fiecare din acestea contribuie la sănătatea inimii și deci la o mai bună rezistență sexuală. Circulația sângelui are un rol important în timpul actului sexual iar aceasta poate fi reglată la cote normale cu ajutorul activităților sportive.

YOGA
Dacă ceea ce cauți de la o partidă de sex este flexibilitatea și rezistența, practică yoga. Yoga te va ajuta să te bucuri de noi poziții sexuale prin care îți vei surprinde partenerul.

ABDOMENE
Să contezi pe un abdomen plat și puternic nu e doar o idee atractivă ci și o realitate care favorizează stabilitatea și rezistența corpului într-o partidă pasională de amor. Cu un abdomen puternic lucrat te vei bucura altfel de experiențele tale sexuale.

PILATES ȘI STRECHING
La fel ca și yoga, și aceste practici favorizează flexibilitatea și fac corpul mai rezistent în timpul actului sexual. Plăcerea este asigurată pentru amândoi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top