Connect with us

Revistateo.ro

De ce sunt bune NUCILE pentru memorie

Naturiste

De ce sunt bune NUCILE pentru memorie

Cu siguranță ați uitat de multe ori să faceți ceva important la locul de muncă sau în treburile casnice, iar această uitare v-a îngreunat situația în multe zile. Ați ieșit la cumpărături și ați uitat să luați câteva lucruri pentru care ați mers expres la magazin. Cu viteza în care se mișcă lucrurile în ziua de azi, e oarecum normal să mai uităm din când în când anumite lucruri.

Însă dacă această problemă este cauzată pentru că nu consumi suficiente nuci? Da, nucile sunt bune pentru memorie. Potrivit unui studiu realizat în Statele Unite, nucile pot preveni tulburările afective și neurologice și chiar boli precum Alzheimerul. Nucile sunt bogate în fibre și antioxidanți care ajută și la prevenirea bolilor cardiovasculare.

CITEȘTE ȘI: VITAMINA CARE DEZLEAGĂ BOALA ALZHEIMER

Memoria noastră, la fel ca și corpul, se poate antrena pentru a-și îmbunătăți marca. Este simplu: totul constă într-o dietă echilibrată care să conțină nuci. Antioxidanții din nuci sunt benefice pentru organismul nostru dar mai ales pentru creier, organul cel mai important care nu doarme niciodată.

De ce sunt bune nucile pentru memorie1

Recomandările noastre sunt să le consumați în starea lor naturală, dezpielițate, sau în diferite salate. Nucile trebuie consumate în stare naturală, nu le măcinați și nu adăugați zahăr sau alte alimente care le pot schimba radical gustul deoarece își pierd elementele nutritive.

Dacă vă place broccoli, de exemplu, adăugați câteva nuci tăiate în bucățele mici, alături de brânză proaspătă și o salată cu roșii și castraveți. Delicios și sănătos, pentru o minte brici!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top