Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2015

Horoscop anual

HOROSCOP 2015 GEMENI

HOROSCOP 2015 GEMENI. E un an foarte pestriţ pentru tine, având parte de toate la pachet: şi eliberare şi vindecare, dacă adopţi o atitudine mai modernă sau mai proaspătă, şi hopuri şi coborâşuri în care răbdarea îţi este pusă la încercare, deci fii pregătit pentru un carusel de trăiri, gânduri şi emoţii. Încearcă să asculţi permanent ce-ţi transmite cel de lângă tine, indiferent ce rol joacă el în viaţa ta: că ţi-e frate, vecin, iubit, fiu, colaborator de serviciu sau partener de viaţă, de fiecare dată e bine să te apleci cu mai multă deschidere spre ce are şi acesta de spus, pentru că ai multe de învăţat, în 2015, din poveştile altora de viaţă. Poate tu, direct, nu eşti afectat de situaţii cu iz dramatic, dar mulţi din jurul tău trec prin astfel de momente critice şi tu poţi învăţa enorm din experienţele lor. Deşi pui suflet şi te macină necazul aproapelui, toate acestea se întâmplă şi ca tu să priveşti la lecţiile lor şi să le raportezi cumva la propria ta existenţă, să te pui în pielea lor, să-ţi dai seama că şi tu poţi face unele modificări, ca să nu treci prin situaţia lor. E un an în care multe lucruri evoluează mult mai lent, dar acest ritm, deşi ţie nu ţi se potriveşte, fiind o fire iute şi agitată, vei vedea cât de bine e să accepţi această lentoare în tot ce faci! E un an în care vei vedea că trecerea timpului în acest mod are un rost: acela de a te învăţa pe tine să apreciezi mai mult lucrurile care se clădesc încet, pentru că tot ele sunt şi cele mai durabile şi cele mai preţioase. Învaţă lecţia compasiunii în 2015, fii deschis spre ceilalţi: spre un copil care are nevoie de ocrotire, spre un sărac ce are nevoie de un gest umanitar, spre un bolnav care are nevoie de îngrijire, şi vei avea atâtea resurse de răbdare şi dăruire pentru ei, încât vei spune prezent ori de câte ori cineva are nevoie de tine. Şi o faci în modul cel mai cinstit, loial, fidel dedicat, devotat, altruist, fără a aştepta nimic în schimb.

HOROSCOP 2015 GEMENI. Cea mai intensă perioadă poate fi undeva în intervalul 11 aprilie – 13 iulie, când, pe rând, una câte una, cele 4 planete rapide de pe cer – Soarele, Mercur, Venus şi Marte – îţi vor traversa zodia, ceea ce te va pune în prim planul astral. Sigur că te simţi excelent cu Mercur, propriul tău guvernator aici, în casa proprie, cu atât mai mult că el va trece de două ori prin Gemeni – odată în mai, a doua oară în iunie-iulie – datorită retrogradării sale din vară, deci, dacă ai planuri mari de început, proiecte majore de construit, ţeluri mari de atins, dorinţe de împlinit, profită din plin de acest interval când primeşti idei, inspiraţie şi energie din belşug.

HOROSCOP 2015 GEMENI. Deşi nicio planetă lentă nu traversează zodia ta anul acesta, prin aspectele trimise de celelalte planete din alte zodii, se poate vorbi şi pentru tine de un an interesant. De exemplu, cu Uranus în Berbec şi Jupiter în Leu, eşti printre cei susţinuţi, stimulaţi, dinamizaţi, deci pregăteşte-te pentru un an de schimbare sau de progres. Ai curaj să îţi stabileşti noi obiective, să porneşti pe căi complet noi, să faci ceva interesant în viaţa ta, pentru că asemenea configuraţie de foc rarisimă îndeamnă la acţiune pe toate fronturile.

HOROSCOP 2015 GEMENI. Mutarea lui Jupiter în Fecioară după 11 august te mai irită, pentru că va forma careu cu zodia ta şi îţi mai strică unele planuri, dar suficient cât să-ţi pună la încercare răbdarea şi ambiţia de a depăşi acele hopuri.

HOROSCOP 2015 GEMENI. Nici Neptun din Peşti nu îţi este prea bun prieten, atâta doar că nu toţi Gemenii intră sub incidenţa acestui aspect, pentru că aceste cuadraturi din partea lui Neptun se tot formează de prin 2012 încoace şi încă se vor forma mulţi ani de acum încolo. Din cauza lui Neptun, resimţi şi tu uneori o stare de confuzie, de derută, de incertitudine, ai o mulţime de întrebări existenţiale, ai atracţii noi şi ciudate spre alte domenii decât înainte, fiind într-o profundă căutare de răspunsuri, dar uneori această cercetare de sens te cam încurcă, pornind şi pe alte căi, ca mai apoi, să revii la calea cea bună… Incertitudinea se resimte mai ales în plan profesional, deci încearcă să-ţi păstrezi luciditatea caracteristică, chiar dacă mai vin şi nori peste cerul tău.

HOROSCOP 2015 GEMENI. Dar, cu siguranţă, aspectul care te va afecta cel mai mult e intrarea lui Saturn în Săgetător, adică în zodia ta diametral opusă ţie. Tranzitul lui va dura mult, până prin 2017, ca atare eşti abia la începutul unei perioade deloc uşoare pentru Gemeni, pentru că Saturn, de acolo, din partea cealaltă a zodiacului, îţi îngreuiază multe planuri, cere mai mari eforturi din partea ta, îţi pune la încercare ambiţia, optimismul, curajul şi credinţa că poţi duce la capăt ce ai început, dar tocmai pentru că ştii că urmează câţiva ani de eforturi susţinute pentru a-ţi realiza marile ţeluri, e bine să preiei de la această opoziţie ceea ce îţi este benefic: voinţa, capacitatea de a lupta cu obstacolele, gândirea pozitivă, credinţa că va fi bine, deschiderea spre spiritualitate, de unde poţi primi inspiraţie, protecţie şi călăuzire. Saturn în zodia opusă nu e chiar o recompensă, şi gândeşte-te că un astfel de aspect are loc o dată la… 29 de ani – poate pentru unii dintre Gemeni, nici nu a mai avut loc vreodată un astfel de aspect – deci cu atât mai dificilă e adaptarea la acest ritm mai greoi de evoluţie. Nu e un recul, e tot un progres, doar că se face mult mai lent şi mai anevoios. Parcă te-ai înscrie la şcoala vieţii, dar nu e un curs intensiv, ci unul de durată în care te maturizezi, te responsabilizezi, înveţi cum eşti tu şi cum sunt oamenii. Ai deci răbdare, dă motorul mai pe ralanti, pentru că anul acesta nu vei prinde prea des viteza maximă.

Citeste horoscopul integral pe Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top