Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2015

Horoscop anual

HOROSCOP 2015 RAC

HOROSCOP 2015 RAC. E un an cu multe „şocuri electrice”, metaforic vorbind, cu veşti bombă, cu surprize picate ca din senin, din toate domeniile existenţei, dar chiar dacă ele te pot destabiliza pe moment, trebuie să tratezi totul cu calm, pentru că eşti în deplină siguranţă. Posibil să iei decizii tranşante prin care te arăţi dispus să închizi un capitol care nu-şi mai are rostul. Poate schimbi brusc ceva în modul tău de a relaţiona sau de a te comporta faţă de oameni, descoperind o mai mare plăcere şi dorinţă de a te ocupa mai mult de propria persoană, decât, mereu, doar de alţii. E un an în care multe lucruri pe care doar le bănuiai, doar le presimţeai, şi nu se manifestau încă pe de-a-ntregul în viaţa ta, pot apărea acum ca din senin, ceea ce poate fi perturbator pentru o fire liniştită ca tine, dar vei considera că era nevoie de această trezire la viaţă. Vei reuşi să păstrezi echilibrul între extremele vieţii tale, fără a da nimic peste cap, fără a intra în panică. Fii totuşi pregătit şi de situaţii cu impact fulgerător, care te iau prin surprindere de pe o zi pe alta şi trebuie să iei decizii foarte prompte. Nu ai prea mult timp de analiză, dar dacă e în beneficiul tău personal, nu te mai gândi la părerea sau avantajele altora, şi ia decizia rapid, fără să mai aştepţi dovezi, argumente sau confirmări. Cu cât eşti mai spontan, mai iute în reacţii, mai pe fază, cu atât lucrurile se vor aranja mai bine în calea ta. Cuvintele de ordine sunt siguranţă şi securitate, deci, chiar şi când te vei afli în cel mai clocotitor vulcan, fii sigur că erupţia ce urmează are rolul de a aduce, după aceea, binefăcătoare siguranţă de care ai nevoie.

HOROSCOP 2015 RAC. Totuşi, există şi câteva aspecte care mai strică un pic planurile Racilor, dar cum nu sunt aspecte noi, ci ele se resimt încă de 2-3 ani în viaţa ta, nu vei fi atât de afectat sau cel puţin nu au efectul surpriză de care poate te temi. Uranus în Berbec şi Pluto în Capricorn vor mai testa capacităţile anumitor Raci, dar nu e vorba aici de toţi nativii din această zonă ci doar de diferite segmente ale zodiei, pentru că cele două planete dificile îi vor lua pe toţi Racii la bani mărunţi pe perioada tranzitelor prelungi. Rolul lor e în plină acţiune, deci nici nu scapi de ei, dar nici nu aduc ceva ieşit din comun faţă de anii anteriori: deja ştii ce pot ele! Singurii care însă pot privi cu un dram de îngrijorare opoziţia lui Pluto, de exemplu, cu Soarele lor sunt Racii născuţi cam pe la mijlocul zodiei, în jur de 5 iulie – plus/minus 3-4 zile – şi care trebuie să se înarmeze cu multă voinţă, răbdare şi înţelepciune, deoarece poate fi una dintre cele mai severe perioade din viaţa lor. Opoziţia plutoniană are loc o singură dată în viaţă, iar acum aceştia sunt cei vizaţi de mari probe de destin.

HOROSCOP 2015 RAC. Există câteva momente când eşti pus în faţa unor evenimente neaşteptate, care te obligă să schimbi macazul sau să iei taurul de coarne şi să-ţi remodelezi, pe cât posibil, chiar destinul. Surprizele respective pot apărea mai ales în primele 3 luni ale anului şi te fac să pui serios în balanţă nivelul la care ai ajuns în viaţa personală şi nivelul la care ai ajuns în viaţa profesională. Unul din talere e mai uşor, semn că mai trebuie lucrat la acela, ca atare ai primele 3 luni ale anului la dispoziţie să iei deciziile cele mai potrivite – dar şi curajoase – pentru a echilibra această balanţă instabilă. Poate ţi se cere o decizie radicală, de a te schimba tu sau de a alege alt drum, dar poate şi lumea ta se schimbă cumva în jur şi trebuie să te adaptezi rapid la noua atmosferă. Din acest punct de vedere nu e deloc un an simplu, dar trebuie să acorzi mare atenţie misiunii tale în această viaţă. Dacă nu ştii încotro să mergi, deşi simţi profund că trebuie să schimbi macazul, stai mai mult de vorbă cu tine însuţi, cu ghizii tăi spirituali (umani, din preajmă, sau non-umani, din astral), cere ajutor de sus pentru că e momentul când tu contezi cel mai mult iar alegerile pe care le faci acum dau dovadă de o mare capacitate de a te rupe de cel care erai înainte sau de ceea ce îţi inspira înainte siguranţă, pentru că sufletul tău, în ungherele sale cele mai secrete, vrea altceva. Acum ai şansa să te apleci asupra sufletului care cere ajutor şi să-i dai mai multă atenţie. Viaţa ta poate să-şi recapete în mod miraculos echilibrul, dar nu e o trecere lentă şi armonioasă, ci, pentru o vreme, poate semăna cu o furtună cu tunete şi fulgere. Dar ştii şi tu că după furtună vine vreme bună, şi ceea ce înainte părea un haos, deodată se transformă într-un decor superb peste care planează fantastic curcubeul ca o veste minunată că viaţa ta s-a liniştit. Nu are rost să-ţi faci griji în astfel de momente agitate, eşti permanent sprijinit, ajutat, îndrumat, atât din interiorul tău, cât şi de deasupra, din ceruri, astfel încât să aranjezi noul decor în cea mai frumoasă armonie! Acum poţi descoperi şi lumina şi întunericul, şi binele şi răul, şi bucuria şi tristeţea, dar nu agrava situaţia şi nu te îngrijora, pentru că, la urma urmei, fiecare zi conţine ceva din ambele tonuri ale vieţii. Aşa va fi şi anul acesta pentru tine, un joc al contrastelor, dar din care reuşeşti să extragi culoarea perfectă pentru un portret superb: al tău, poate altul decât până mai ieri.

Citeste horoscopul integral pe Acvaria.com

4 Comments

4 Comments

  1. onofrei viorica

    2014-12-22T21:30:48+02:00 at 2014-12-22T21:30:48+02:00

    Super..

  2. Liliana

    2014-12-23T18:56:01+02:00 at 2014-12-23T18:56:01+02:00

    Speranta ca va fii mai bine.Exact ce imi doream sa citesc.

  3. ANTONICA

    2014-12-25T17:27:28+02:00 at 2014-12-25T17:27:28+02:00

    MA REGASESC IN DATELE PRESCRISE SI MI AS DORI ANUL CARE VA VENI SA MI LINISTEASCA SUFLETULSI SA SE ADEVEREASCA TOT CE I MI ESTE DESTINAT

  4. Irina

    2015-01-11T16:59:00+02:00 at 2015-01-11T16:59:00+02:00

    nu se potriveste nimic.minciuni

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top