Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2015

Horoscop anual

HOROSCOP 2015 CAPRICORN

HOROSCOP 2015 CAPRICORN. Interesant an la orizont pentru tine, pe mai multe dimensiuni foarte diferite, ca şi cum ai avea parte de tot felul de experienţe, şi albe şi negre, şi sus şi jos, dar din care vei reuşi să extragi ce este mai bun pentru tine. Anul acesta tu eşti un creator, un constructor talentat care primeşte inspiraţie divină pentru a da startul unor noi direcţii de evoluţie şi care are la îndemână şi tot arsenalul necesar unui succes deplin. Vi fi de multe ori pus în faţa unor alegeri majore, capitale, poate chiar cu sensuri diametral opuse, ceea ce te va dezorienta şi mai şi, dar dai dovadă de acea maturitate şi înţelepciune specifice zodiei tale care te vor ajuta să cântăreşti situaţia atât de corect, încât să porneşti de fiecare dată în direcţia optimă. Imaginează-ţi viaţa ta ca şi cum ar fi un ocean, anul acesta, şi tu într-o călătorie pe o corabie pe acest ocean. Vin şi valuri, acum line şi frumoase, pe care te laşi purtat în voie, acum mari şi furtunoase, care te pun la încercare, dar nu ai motive de îngrijorare în acest voiaj, pentru că întotdeauna ai steaua călăuzitoare deasupra. Da, vor fi momente de derivă pe acest ocean, când credinţa ta este pusă intens la încercare şi nu mai crezi că se vede uscatul. Sunt şi momente când observi că ai pierdut contactul cu sursa ta de inspiraţie, tocmai de aceea această senzaţie de aparentă de rătăcire te ajută să cauţi cu şi mai multă ardoare Calea şi s-o regăseşti, pentru că sunt şanse să fie acum într-o tonalitate şi lumină complet diferită decât înainte. Vei avea o relaţie cu cerurile mult mai profundă şi mai serioasă decât înainte, ca atare momentele când vei pune sub semnul întrebării credinţa ta – în tine, în destin, în Dumnezeu – au de fapt rolul de a face lumină în sufletul tău. Descoperi că acum credinţa ta are un alt fundament. Te deschizi, începând cu 2015, spre altă formă de spiritualitate sau de cunoaştere, în care te vei regăsi cu adevărat, încât te vei întreba cum de ai aşteptat atâta vreme ca să ajungi aici? Prin studiu, meditaţie, rugăciune, călătorii iniţiatice şi dialog cu tine însuţi şi cu ghizii tăi vei descoperi o altă cale minunată care te apropie şi mai mult de adevăratul tău potenţial spiritual. Continuă deci căutările!

HOROSCOP 2015 CAPRICORN. Nu e un an deloc uşor, însă, pentru că acest Pluto, bine înfipt în curtea ta, va primi multe aspecte tensionate pe parcursul anului, unele din ele unicat, care vor afecta, într-un fel sau altul toate zodiile, dar tu poţi fi una dintre cele mai vizate. De exemplu, careul pe care Pluto şi Uranus îl formează aproape tot anul (cu o pauză de respiro între iulie-octombrie) cere enorm de la tine, cere curajul schimbării, cere să lupţi cu proverbialul tău conservatorism, cu senzaţia de comoditate şi rutină în care te-ai complăcut, cere să lupţi cu vechiul şi să laşi noul să intre în viaţa ta, indiferent de pe ce plan al vieţii personale vine provocarea schimbării. Poate alt domiciliu, poate alt partener, poate alt destin, poate alte nevoi afective, dar care te trag de mânecă să le iei în serios. Se va da aproape tot anul o luptă între a rămâne ancorat într-o zonă aparent calmă şi a o lua de la capăt într-o direcţie nouă, îndrăzneaţă, poate şi riscantă, şi cum nu eşti un foarte mare amator de schimbare, i te vei opune de multe ori… Până la urmă noul va deveni, cumva, obligatoriu, înspre binele tău, şi, oricât te vei lupta cu el, tot se va instala în viaţa ta, indiferent dacă eşti sau nu pregătit de asta…

HOROSCOP 2015 CAPRICORN. Dar nu fi chiar atât de panicard, nu înseamnă că schimbarea vine cu crize şi suferinţe! Poate fi vorba de ceva extrem de bun, dar dintr-o uşoară lene care te încearcă, preferi să laşi lucrurile deja cunoscute să te stăpânească mai departe. Ei, nu e chiar aşa, ai să vezi ce suflu nou şi plăcut intră în casa ta pe perioada trigonului pe care Jupiter îl formează cu Pluto în perioada septembrie-noiembrie, acesta fiind vestea de schimbare de anul acesta! Suficient de puternică încât să te propulseze spre altceva, să te motiveze să accepţi provocarea. Nu-i spune cu atâta încăpăţânare nu, pentru că e un aspect unicat, nu ai mai avut parte niciodată de el şi, dacă e să se mai repete, va fi abia peste vreo 12 ani… ca atare vine acel ordin de demolare cu scopul unei re-construcţii pe acelaşi teren, acea sclipire de geniu care te ajută să iei o decizie de zile mari prin care să dai alt curs vieţii tale.

HOROSCOP 2015 CAPRICORN. Uranus, de acolo din Berbec, nu prea e aliatul tău numărul unu, pentru că el e cel care aduce multă tensiune în sufletul tău. E ca un vulcan în clocot inima ta acum, vrei multe, dar parcă nu ai şi curajul de a le da curs, deci să nu te miri că şi anul acesta e un fel de du-te-vino între stări contradictorii: ba începi, ba te opreşti, ba evoluează toate ca pe roate, ba se poticnesc, pentru că tu eşti cel care nu alimentează în mod constant motorul, ci o faci în hopuri, pentru că nu eşti decis ce vrei. Te răzgândeşti de atâtea ori, încât e şi normal să-ţi fragmentezi marile planuri în bucăţele mici care îţi dau impresia că nimic nu se leagă.

HOROSCOP 2015 CAPRICORN. Saturn în Săgetător, aşa cum e începând cu anul acesta, nu prea te susţine, el va fi adeseori inamicul din umbră care te face să te temi şi să te îndoieşti de orice. Sunt momente când îţi pierzi credinţa, speranţa, bucuria, inspiraţia, ba pentru unii Capricorni, anul 2015 seamănă cu o vagă depresie şi însingurare, dar cu care poţi lupta! Saturn în Săgetător, deşi te face mai singuratic (deşi eşti deja), te ajută să te apleci mai profund asupra nevoilor tale interioare, redescoperind acolo valori pe care nu le-a dezvoltat suficient de mult. Spiritualitatea, cunoaşterea, studiul pot fi câteva din elementele pe care le remarci acum cu altă profunzime decât înainte şi te vei dedica lor cu mai mult interes, conştient că de acolo vine înţelepciunea!
Intrarea lui Jupiter în Fecioară în luna august e binevenită, pentru că intră într-o zodie de pământ, ca şi a ta, şi te va susţine excelent în tot ce vrei să realizezi, să înveţi, să decizi! El îţi va aduce ideile cele mai clare, deciziile cele mai ferme, informaţiile cele mai utile, deci bucură-te că ai asemenea colaborator inteligent prin preajmă, pe care îl poţi pune serios la treabă în beneficiul reorganizării întregii tale vieţi. Acest tranzit va avea un astfel de efect: ca un curs intensiv pentru tine în care afli foarte concret cum să faci ordine în viaţa ta.

Citeste horoscopul integral pe Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top