Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2015

Horoscop anual

HOROSCOP 2015 VARSATOR

HOROSCOP 2015 VARSATOR.  Se ştie că eşti un original prin modul tău mai altfel de a fi, şi acelaşi lucru îl vei arăta, din plin, şi anul acesta, pentru că tu te joci cu riscul de-a dreptul imprudent, fără să te temi de consecinţe, şi bine faci! Dacă nu ai avea curajul să te urci pe stânci fără măsuri de precauţie, dacă nu te-ai arunca în gol, cu convingerea că paraşuta se va deschide, dacă nu te-ai hazarda spre cele mai înalte piscuri cu siguranţă deplină în paşii tăi, nu ai reuşi nimic în viaţă, dar tocmai acest curaj nebunesc al tău e norocul pe care te poţi baza de fiecare dată. Eşti sigur pe tine şi pe şansa ta şi toate se vor aşeza la locul lor doar pentru că tu crezi cu tărie că eşti în siguranţă, că eşti protejat, că eşti pe drumul cel bun, că tot ce faci e bine, că eşti cel mai potrivit în toate acţiunile acestui an! Felicitări, rareori aşa curtaj de a te încrede în propriile forţe cu optimism debordant, dar tocmai această atitudine va fi cea care va genera cele mai interesante lucruri în viaţa ta în 2015. Nu te lăsa influenţat de cei din jur care se plâng întruna de orice, uită de cuvinte precum lipsuri, griji şi supărare, pentru că tu nu crezi în ele. Ai o atitudine îndrăzneaţă, jovială, deschisă, tonică, pozitivă, capabil să dăruieşti enorm din resursele tale pentru că eşti 100% sigur că dăruind vei primi înzecit! Oferi mult altora, în altruismul tău proverbial, şi o faci doar pentru a-i ridica pe e, fără să te raportezi niciodată la situaţia lor, fără a te pune cumva în locul lor, pentru că tu nu eşti ca ei! Fiecare cu norocul lui, îţ spui, şi fiecare cu propriile resurse de a-şi construi viaţa, ca atare eşti dispus să ajuţi pe alţii să depăşească piedicile vieţii prin exemplu personal, dar nu să le rezolvi tu lor problemele! Le arăţi că orice se poate prin gândire pozitivă şi o programare mentală în acelaşi ton, luându-l pe SE POATE în braţe! Tu crezi în fericire şi prosperitate, în sănătate şi succes, şi ele prind contur sub ochii tăi foarte repede pentru că le chemi şi le vezi deja instalate frumos în viaţa ta. Dacă şi ceilalţi vor să fie la fel, ar fi bine să-ţi urmeze exemplul, dar nu insista să le rezolvi tu lor problemele. Tu ai viaţa ta, bucură-te că e frumoasă şi plină!

HOROSCOP 2015 VARSATOR. Cea mai intensă perioadă poate fi undeva în intervalul 1 ianuarie – 18 februarie, când, pe rând, una câte una, cele 4 planete rapide de pe cer – Marte, Venus, Mercur şi Soarele – îţi vor traversa zodia, ceea ce te va pune în prim planul astral, ca de altfel fiecare început de an care îţi este dedicat.

HOROSCOP 2015 VARSATOR.  Deşi nicio planetă lentă nu traversează zodia ta anul acesta – ca atare poţi răsufla un pic uşurat că nu ai asemenea responsabilitate pe cap – totuşi, prin aspectele trimise de celelalte planete din alte zodii, se poate vorbi de un an foarte interesant. De exemplu, Jupiter se află, în primele 8 luni ale anului, în zodia diametral opusă ţie, şi de acolo e posibil să-ţi mai taie uneori avântul, să-ţi mai strice unele planuri, dar te pune astfel la încercare ca să arăţi că eşti capabil de orice, chiar şi când nu eşti foarte bine susţinut de astre. Gândeşte-te că asemenea opoziţie nu are loc oricând, ci odată la 12 ani, deci se poate vorbi de unul din cei mai ciudaţi ani din ultimul deceniu pentru tine. Jupiter în zodia diametral opusă cere mult de la tine, deci adună-ţi forţele şi demonstrează că eşti cel mai bun. Reuşita vine mai greu sub influenţa unui astfel de aspect, dar cu atât mai mare e satisfacţia când o obţii mai greu şi ai reuşit să-ţi păstrezi optimismul şi entuziasmul chiar şi în asemenea condiţii!

HOROSCOP 2015 VARSATOR.Începi anul cu Marte în zodia ta, lucru extrem de benefic pentru a porni în forţă proiecte de schimbare, de afirmare a personalităţii tale. Spiritul de iniţiativă, curajul de a crea, de a porni ceva nou şi măreţ, de a te exprima cu mai multă încredere trebuie să te însoţească încă din primele zile ale anului, ca s-o ţii la fel tot anul! Luna ianuarie este totuşi destul de capricioasă, pentru că au loc aspecte care te vizează direct. De exemplu, Uranus, guvernatorul tău, are un rol important anul acesta pe cer, formând unele aspecte cu totul speciale, unele din ele de-a dreptul unicat! Opoziţia dintre Uranus şi Nodul Nord este un aspect unic pentru toate zodiile, dar tu ai o relaţie mai specială cu Uranus, pentru că e planeta care te guvernează, ca atare tu eşti una dintre zodiile cele mai vizate de acest aspect. Viaţa multor Vărsători se poate schimba din cauza acestui aspect unic, undeva ori la graniţa dintre 2014-2015 sau în primele 3 luni ale lui 2015. Dacă visai la o viaţă complet nouă, la o mutare de proporţii, la un domeniu nou de explorat, la o decizie capitală prin care să treci într-o altă etapă de evoluţie, la o descătuşare de o mentalitate veche în care nu te mai regăseai, la o eliberare de un jug care te ţinea captiv, indiferent în ce plan se resimt ele, foloseşte din plin această configuraţie astrală care poate genera schimbări masive, de destin! O simplă decizie, o sclipire de geniu, un moment inspirat transmis de sus, din astral, te pot propulsa într-o altă lume, diferită de tot ce ai trăit sau gândit înainte. Ai curajul să iei decizii, chiar surprinzătoare, chiar riscante, chiar nebuneşti, pentru că tu oricum eşti o zodie care are reacţii originale! Vei mira pe multă lume prin alegerile făcute de tine, care îţi oferă o altă viziune asupra vieţii, asupra propriului destin şi asupra viitorului. E o schimbare de mentalitate, mai întâi, de optică, de strategie, de principii, de idealuri, şi dacă gândeşti altfel şi vrei altceva, e normal că şi acţionezi diferit decât înainte. Să nu te mire că vor exista multe piedici şi critici care îţi vor pune la încercare voinţa de schimbare: propriile temeri şi suspiciuni, rigiditatea unora, rigorile societăţii, legile scrise sau nescrise după care te-ai ghidat înainte, dar dacă tu ai luat această decizie, chiar dacă e ciudată şi riscantă, mergi pe această direcţie, cu încredere deplină că e spre binele tău. Şi aşa va fi!

HOROSCOP 2015 VARSATOR.  Uranus în Berbec şi Saturn în Săgetător te vor susţine excelent din umbră ca ideile tale să se dezvolte şi să nască planuri măreţe şi de viitor, totul e să porneşti, să le dai drumul să se manifeste libere! Ultimii 2 ani şi ceva nu au fost deloc uşori pentru tine, fiind ţinut sub control de un Saturn mult prea capricios, dar acum, că scapi de sub strânsoarea lui Saturn, care părăseşte Scorpionul (doar pentru scurt timp, între iunie-septembrie, îi mai poate ţine pe loc pe Vărsătorii de final de zodie), prinzi alt elan spre marile tale scopuri, pentru că Saturn intră în Săgetător cel care îţi insuflă idealuri noi, vise îndrăzneţe şi creative, o viziune optimistă şi tonică asupra celui care devii de acum înainte. Ai vânt prielnic în pânze, ce se manifestă prin idei creatoare, planuri optimiste, energie şi curaj de a porni pe căi noi, deci foloseşte-te de aceste minunate daruri!

HOROSCOP 2015 VARSATOR.  Dacă în primele şi ultimele 3 luni ale anului, deci la extremele lui 2015, Uranus, patronul tău zodiacal, va fi ţinut în corzi de severul Pluto, care te multe ori te va face să stai pe loc, să-ţi pui mai abitir ambiţia la treabă, să lupţi cu şi mai multă energie şi voinţă pentru scopurile tale, învăţând mereu ceva util pentru tine, totuşi, undeva între aceste extreme, lunile februarie-iulie sunt excelente, contrabalansând perfect greutăţile puse în cale de Pluto, pentru că acelaşi Uranus al tău va fi excelent susţinut prin trigon de Jupiter, semn că de fiecare dată vei găsi oamenii potriviţi care să te completeze sau să te îndrume, deci priveşte cu încredere la cei pe care îi admiri, la cei pe care îi iubeşti, la cei faţă de care simţi o anumită afinitate, pentru că ei sunt cei care te vor stimula cel mai bine! Sigur că tu poţi şi singur, dar pe perioada acestui superb trigon, extrem de rar de altfel, primeşti cele mai bune idei sau cele mai grozave stimulente de la cei care ţin la tine. Chiar dacă te ceartă sau te mai trag de mânecă, o fac tot spre binele tău şi tot pentru că te iubesc, cere-le deci ajutorul sau participarea. Ai dăruit şi încă dăruieşti necondiţionat şi fără limită, dar trebuie să ştii să şi primeşti, din când în când, de la ceilalţi.

Citeste horoscopul integral pe Acvaria.com

7 Comments

7 Comments

  1. NoName

    2014-12-28T16:35:38+02:00 at 2014-12-28T16:35:38+02:00

    chiar ca ultimii 3 ani au fost de rahat … cu cata ambitie am cu atat cei din jur incearca sa ma incurce, varsatori credeti in voi suflete frumoase! 🙂

  2. eu_fara_el

    2014-12-29T01:00:31+02:00 at 2014-12-29T01:00:31+02:00

    Anul 2014 a fost ingrozitor pentru mine.
    Am pierdut prieteni ( care s-au indepartat din neputinta intelegerii unor situatii , din pricina ca au calcat conventii in picioare asteptand ca sa tac si sa accept sa mi se catere in cap sau…cazul unuia dintre ei, a murit pur si simplu! In casa mea, eu gasindu-l. Fara sa fi fost bolnav, fara sa fi banuit ca i s-ar fi putut intampla asta…)
    M-am despartit de omul pe care-l iubeam si care a hotarat ca vrea sa rupa relatia exact in dimineata in care l-am gasit mort pe acel bun prieten.
    Oricate eforturi de impacare am facut, nimic nu a putut sa ii schimbe hotararea ( a da, si el e varsator…)
    A fost un an care mi-a zdruncinat increderea ca voi mai putea fi vreodata in stare sa ma ridic de la pamant. Si inca nu ma simt vindecata.
    Mi-am schimbat locuinta fiindca asa am vrut dar nu calculasem sa se intample in pripa – ruperea relatiei a grabit acest lucru si acum fac fata unor conditii de trai destul de greu de acceptat dar nu imposibile!
    Privesc tot ce mi s-a intamplat ca pe niste experiente stranii de viata ce mi-au fost date de soarta…
    Cred ca din toate cele intamplate am invatat sa pretuiesc si mai putin zbaterea de a acumula bunuri materiale ( nici inainte nu eram foarte atasata de ideea de a aduna ca furnica)…
    Am inteles ca viata se poate termina in orice moment. Brusc si fara sa te anunte prin suferinte sau alte semne.
    Am inteles ca dragostea se poate sfarsi in inima celui de langa tine, fara sa te anunte prin semne care sa te determine sa te retragi cu eleganta.
    Am invatat sa spun nu unor prieteni falsi care mi-au impins limita rabdarii dincolo de suportabilitate.
    Am invatat ca singurul loc sigur este in munca. E un loc unde ceea ce fac imi da bucuria de a fi utila.
    Am invatat ca atunci cand ceilalti te stiu a fi un om puternic si tu cazi, ar fi mai bine sa nu iti vada lacrimile fiindca te vor indeparta intr-o forma sau alta…
    Am invatat ca de fapt…suntem singuri cea mai mare parte de timp si trebuie sa invatam sa ne descurcam singuri.
    Ma ridic inconjurata de seninatatea din privirile copiilor si a animalutelor, care , ca de fiecare data, parca simtind ca sunt la pamant, ma inconjoara aparand de niciunde si venind in cele mai grele momente.
    Continui sa cred ca cineva, acolo sus, jos sau in orice directie s-ar afla, ma iubeste mult de ma reinvata sa respir, ba chiar sa si zambesc uneori …
    Stiu ca astrele mi-ar putea influenta viata, maca uneori…
    Poate asta e pricina pentru care cand dau de greu atata de rau ca nu mai stiu in ce directie sa imi caut drumul, imi amintesc sa mai citesc cate un horoscop.
    Mi-ar fi placut sa am prilejul de a te cunoaste Urania !
    Poate fiindca ai ceva din privirea mamei mele.
    Poate fiindca am cochetat candva cu astrologia si apoi, m-am gandit ca daca ai o credinta nemarginita, iti poti depasi soarta…
    Gresesc, invat, uneori uit si gresesc iar , asa ca sunt ,asemenea oricarui alt om de pe pamant , doar un cumul de lectii mai mult sau mai putin pricepute…
    Bucuria de a darui ! Uite inca o lectie pe care am primit-o si care cred ca nu era chiar necesara… Uneori, din bucuria de a darui ar trebui sa ne oprim fata de anumiti oameni… Fiindca exista si daruri pe care oamenii nu le vor de la noi. Asta a fost o lectie care a durut si inca doare cumplit. Fiindca niciodata nu am daruit asteptand ceva in loc.
    Doar am dat si m-am bucurat de bucuria celuilalt.
    Anul asta am invatat ca nu intotdeauna darurile oferite aduc bucurie si mai rau…nici nu sunt dorite. Si cand ti se spune in clar acest lucru, simti ca un copil batut pe nedrept ca viata poate fi rautacioasa si fara motiv… Doar asa, ca sa vada daca te-ai prins!

    • Mihaela

      2014-12-29T23:17:07+02:00 at 2014-12-29T23:17:07+02:00

      Trebuie sa mergi inainte , acel om nu merita sa te aiba in viata lui , nu te-a iubit, nu-i nimic D-zeu o sa-ti trimita omul potrivit.
      Gandeste inainte cu optimism si cu bucurie , si apoi sa stii ca timpul vindeca toate ranile.
      E important ca ai un job, tine-te de el, nu lasa necazurile vietii sentimentale sa te copleseasca,nu se merita.
      Fie ca noul an care vine sa-ti aduca multe bucurii si multa iubire in viata ta.
      La multi ani.

    • gabriela

      2015-01-01T11:53:14+02:00 at 2015-01-01T11:53:14+02:00

      parca m-ai descris pe mine pana in cel mai mic detaliu

  3. adrian daniel

    2014-12-31T16:22:31+02:00 at 2014-12-31T16:22:31+02:00

    Am speranta ca totul se va adeveri in previziunile astrale,sunt de felul meu o fire optimista si nu pesimista!

  4. MARIA

    2015-02-07T21:21:30+02:00 at 2015-02-07T21:21:30+02:00

    Si penru mine ultimii 3 ani au fost cumpliti. Mai am un pic si fac 50 de ani, dar pana acum 3 ani nu mi-am imaginat cat de usor poti sa ajungi de undeva de sus in prapastie. Toata viata am incercat sa fiu un om corect, sa nu fac rau nimanui, sa fiu un model atat in societate cat si pentru copilul meu. Dar, din pacate, implinirile mele atat in plan familial, cat si profesional, au condus la atata invidie, incat unii/unele si-au pierdut ratiunea/discernamantul. Pur si simplu m-au impins cu buna stiinta in prapastie. Acum incerc sa ma ridic si sa iau totul ca pe o lectie de viata in urma careia am devenit un om mai puternic si mai vigilent in ceea ce priveste oamenii. Succes dragilor varsatori! Sa dea Dumnezeu sa avem un an usor!

  5. dana

    2015-02-10T07:05:57+02:00 at 2015-02-10T07:05:57+02:00

    ultimi 4 ani au fost pt mn un cosmar a trebuit sa o iau de la zero fara pers cea mai draga mie fetita mea dar acum multumita domnului totul este bn pt mn

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top