Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 4 ianuarie 2015

Stiri

Horoscop 4 ianuarie 2015

Horoscop 4 ianuarie 2015- Citeste Horoscopul din 04.01.2015 pentru toate zodiile

Horoscop 4 ianuarie 2015 – Berbec
Daca nimic nu se petrece interesant in jurul tau, nu te complace in aceasta stare de liniste si pasivitate, ci fa ceva! Mobilizeaza-i tu pe ceilalti la o activitate care sa-i scoata din lenea sarbatorilor, socate-i la miscare, la plimbare, la sport, pentru ca e o zi perfecta pentru a consuma caloriile acumulate. Ai sa vezi ca cel mai greu e sa pornesti, pentru ca dupa aceea lucrurile merg de la sine. Satisfactia va fi imensa la finalul zilei ca ai reusit sa dai startul atator provocari si aventuri interesante in care ai jucat un rol important. Tu esti motorul, scanteia care aprinde cheful tuturor, tine-o tot asa!

Horoscop 4 ianuarie 2015 – Taur
Ai relatii prietenoase cu oricine, se resimte o buna intelegere in toate incercarile tale de a intra in discutie cu oricine. Parca lumea e mai calma, mai zambitoare acum, ca te miri si tu ca planeaza asemenea armonie in jurul tau. Tu esti responsabil de aceasta atmosfera placuta, pentru ca ai o vorba buna pentru oricine, ai o gluma adecvata in orice imprejurare, legi usor conversatii despre orice subiect, deci esti un prieten si un tovaras placut pentru cei care iti tin companie, profita de asemenea atmosfera tihnita pentru a face lumina in eventuale relatii ajunse in impas. Orice neintelegere minora se poate rezolva repede!

Horoscop 4 ianuarie 2015 – Gemeni
Nu trebuie sa accepti ajutorul pe care cineva ti-l ofera dar in care presimti ca urmeaza sa-ti ceara mult mai mult inapoi. E un ajutor conditionat si chiar nu ai nevoie de asa ceva. Aceasta nu e prietenie, nu e sprijin, ci e un troc incorect, pentru ca tu i-ai oferit de atatea ori ajutorul fara a pretinde nimic in schimb iar el… ce face? Profita de nevoile tale de acum pentru a-ti oferi ceva ce el detine, dar nu o face gratis si nici cu ganduri bune. Fii foarte atent la ce se ascunde in spatele unui sfat, unui sprijin, unei interventii aparent amicale, pentru ca sigur pretul de platit mai tarziu e imens si nu merita acceptat!

Horoscop 4 ianuarie 2015 – Rac
Ai tendinta de a fugi de lume, de a te retrage in carapacea ta pentru a-ti linge ranile, pentru a plange in taina, pentru a te gandi numai la dorintele tale neimplinite. Nu face asta, nu ai nevoie de asa ceva, ci trebuie sa profiti de orice invitatie de a te scoate din apatie si melancolie. Nu ai motive sa te izolezi asa de oameni, cand afara te asteapta actiune, dinamism, veselie, distractie. Te simti oarecum neinteles, ai avea nevoie de ceva doar pentru sufletul tau ce nimeni nu-ti ofera, dar nu te fixa pe o singura sursa a fericirii tale. Poti primi altceva in loc, mult mai bun, totul e sa accepti tu alternativele fara sa te incapatanezi sa te auto-pedepsesti.

Horoscop 4 ianuarie 2015 – Leu
Pentru a ajunge la roadele pe care le visezi ti se cere o investitie masiva de energie, de ambitie, de rabdare. Le detii pe toate deci merita sa le focalizezi pe toate in acelasi sens, deoarece reusita va fi deplina. Nu te astepta insa nici la un drum usor sau scurt, ci e cale lunga pana acolo unde vrei sa ajungi, dar la vointa si sarguinta de care dai dovada, esti capabil de rezultate demne de toata lauda. Apuca-te chiar de azi sa faci ceva in directia dorita, chiar daca e o zi de week-end: o caramida pusa acum va deveni punct de plecare spre o constructie de exceptie, ce se ridica lent, cu ambitie si rabdare!

Horoscop 4 ianuarie 2015 – Fecioara
Ai tendinta de a-ti lua pe umeri toate grijile universului, poveri care nu-ti apartin. Nu asa poti fi de ajutor celor care chiar trec prin astfel de situatii, ci trebuie sa le ridici moralul, sa le arati ca exista solutii, si nu sa plangi alaturi de ei in acelasi glas. Da, poate unii asteapta compatimire si in acest mod, dar nu cadea in plasa lor, pentru ca pesimismul, negativismul, panica, impovararea cu atatea ganduri negative nu e solutia optima. Nu esti vinovat de nimic, deci alunga acest gand din minte si de pe umeri, revenind la normalitate. Iti faci griji pentru altii fara rost!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top