Connect with us

Revistateo.ro

David Guetta, în România. UNDE și CÂND îl poți vedea

Stiri

David Guetta, în România. UNDE și CÂND îl poți vedea

Dj-ul care a înnebunit lumea cu mixurile sale, David Guetta, vine în România! David Guetta, Avicii și alți 150 de artiști vor fi prezenți anul acesta la Cluj Napoca, la Untold Festival 2015, festival desfășurat între 30 iulie și 2 august. Evenimentul face parte din proiectul „Cluj – Capitală Europeană a Tineretului 2015”, notează Mediafax.

Evenimentul la care vor cânta 150 de artiști plus cele două nume grele, David Guetta și Avicii, este organizat de Federația SHARE. Purtătorul de cuvânt al Federației SHARE, Diana Apan, a declarat pentru Mediafax că s-au pus în vânzare bilete la prețuri speciale, de doar 100 lei, care s-au epuizat în cinci zile înaintea anunțării prezenței lui David Guetta și Avicii la Untold Festival.

CITEȘTE ȘI: NICKI MINAJ A VORBIT CU DURERE DESPRE AVORTUL EI

Cei care doresc să participe la acest eveniment pot să își scrie online sugestiile de invitați, în numai 24 de ore înregistrându-se pe platforma specială de pe internet 1.500 de persoane. Nu este însă singurul eveniment pentru promovarea orașului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană, astfel de evenimente fiind de ordin sutelor în acest an.

Pe lângă concertele unde vor fi invitați artiști consacrați, sunt pregătite și evenimente sportive, ateliere și workshopuri dedicate tinerilor, acțiuni de voluntariat și jocuri. În toamna acestui an va avea loc la Cluj chiar un campionat de gaming (jocuri video Dreamhack), un campionat care se desfășura în mod normal la București, aflat la cea de-a cincea ediție.

Evenimentele pentru promovarea Clujului vor avea loc în Piața Unirii, Sala Polivalentă, Stadionul Cluj Arena și Parcul Central.

Sursă foto: soonnight.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top