Connect with us

Revistateo.ro

ADMITERE 2015. Regulile de la ASE București

Inedit

ADMITERE 2015. Regulile de la ASE București

Academia de Studii Economice din București a publicat metodologia de admitere în 2015 pentru cei care vor să urmeze studiile de licență. Astfel că, la fel ca și anul trecut, admiterea la ASE București se va face pe baza mediei de la Bacalaureat și un eseu motivațional.

ASE București scoate ”la bătaie” 5.668 de locuri pentru studii cu frecvență și 750 pentru studii la distanță sau cu frecvență mică. Înscrierile la ASE București au loc în 13 și 14 iulie. Elevii de liceu vor afla rezultatele admiterii lor pe 18 iulie, după verificarea tuturor dosarelor, și, în special a eseului motivațional.

CITEȘTE ȘI: DAVID GUETTA VINE LA VARĂ ÎN ROMÂNIA. VEZI UNDE

Înscrierile la studiile cu frecvență redusă sau la ID se vor face între 13 și 17 iulie dar și între 20 și 24 iulie. Afișarea rezultatelor pentru acești candidați va avea loc pe 27 iulie, iar candidații admiși în prima etapă vor fi cunoscuți din 30 iulie.

Există și o a doua etapă de admitere la ASE București, care va avea loc toamna, între 15 și 18 septembrie. În 21 septembrie urmează a fi afișate rezultatele finale – lista cu candidații care au impresionat cel mai mult cu eseurile lor.

Echipa de selecție de la ASE București, formată din profesori reputați, va ține cont în evaluarea eseurilor motivaționale și de media de la Bacalaureat, în ordinea opțiunilor precizate de candidat pe fișa de înscriere. Un candidat poate fi admis la o singură facultate, un singur program de studii și cu o singură formă de finanțare, oricât de multe opțiuni ar fi avut. Există și excepții, iar aici intră olimpicii internaționali.

Sursă foto: economica.net

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top