Connect with us

Revistateo.ro

Sexul la birou. CUM SĂ NU FI PRINSĂ

Cuplu

Sex la birou. CUM SĂ NU FII PRINSĂ

Dacă într-o zi te-ai gândit să faci sex la birou dar îți este teamă să pui această fantezi în aplicare pentru că poți fi prinsă, există metode prin care te poți simți bine și la locul de muncă fără să își da nimeni seama ce faci.

DISCREȚIA
Primul lucru pe care trebuie să ți-l asiguri, atât ție cât și partenerului de birou, este discreția. Fă sex la birou doar dacă ești 100% convinsă că nu vei fi prinsă de nimeni, deoarece un flagrant în timpul actului sexual poate termina cu imaginea ta definitiv. E adevărat că ceea ce este incitant este tocmai pericolul de a fi prinsă, făcând partida de amor mai palpitantă, dar gândește-te de două ori înainte să îți asumi anumite riscuri pentru doar câteva minute de plăcere.

CITEȘTE ȘI: CE ESTE UN SAPIOSEXUAL

CAMERELE OPRITE
Majoritatea birourilor sunt dotate cu camere de luat vederi. Acestea pot înregistra tot sau pot fi puse doar pentru a-i speria pe angajați și clienți, însă oricare ar fi adevărul despre camerele video, oprește-le dacă vrei să faci sex, pentru orice eventualitate.

DEPARTE DE OAMENI
Nu alege să faci sex într-un birou aflat aproape de un hol sau o arteră importantă a clădirii în care lucrezi, deoarece poate fi oricând aglomerat: unii ies afară la țigară, să vorbească la telefon sau în pauza de masă.

HAINE POTRIVITE
Nu uita să îți iei haine cât mai lejere, de preferință fuste mini, pentru că sunt mai practice pentru punerea în aplicare a unor astfel de fantezii sexuale. Dacă te îmbraci în pantaloni îți va lua mai mult timp să te îmbraci decât dacă ai pe tine o rochiță elegantă sau o fustă office.

TRAGE PERDEAUA
Trage jaluzelele sau perdeaua de la geamul biroului pentru a nu fi văzută de nimeni, chiar dacă este o zonă mai puțin frecventată. Femeia de serviciu este cea care poate da ”vestea-n sat” despre ce faci tu de fapt la locul de muncă.

Sursă foto: nosotras.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top