Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 7 ianuarie 2015

Horoscop

Horoscop 7 ianuarie 2015

Horoscop 7 ianuarie 2015- Citeste Horoscopul din 07.01.2015 pentru toate zodiile

Horoscop 7 ianuarie 2015 – Berbec
Daca pleci la drum, asigura-te ca ai luat tot ce ai nevoie, pentru ca exista riscul sa fii un pic mai neglijent sau cu capul in nori si sa uiti acasa cel mai important lucru. Verifica-ti tot bagajul inainte de a pleca. Daca scapi ceva din vedere sau ignori odata cu pregatirea calatoriei, s-ar putea ca exact acel lucru sa te intoarca din drum sau sa-ti strice placerea deplasarii in sine, ca atare fa tot posibilul sa mai treci o data in revista toate detaliile: traficul, starea masinii, benzina din rezervor, valabilitatea biletelor, tot ce te poate duce cu bine la destinatie. Nu va fi chiar cea mai placuta calatorie pe care ai facut-o vreodata, dar nu o poti amana.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 8 IANUARIE 2015

Horoscop 7 ianuarie 2015 – Taur
Azi iti apare in cale o persoana care impune respect numai prin simpla sa prezenta. O admiri sincer, vezi la ea calitati pe care nimeni nu la are, e un exemplu demn de urmat, deci stai cu urechile palnie la tot ce are sa-ti spuna. Ai enorm de invatat de la el, il poti numi profesorul tau cel mai bun din acest moment al vietii, pentru ca iti este mult superior din multe puncte de vedere. S-ar putea ca viziunea sa sa fie una total atipica, pentru ca iti deschide calea spre alte dimensiuni ale cunoasterii. Nu e doar un expert, ci e un adevarat magician, care stie sa uluiasca prin tot ce spune si ce face. O multime de intrebari se nasc acum in mintea ta, dar tot el ti le poate lamuri, deci stai prin preajma sa ca un burete gata sa absoarba informatie.

Horoscop 7 ianuarie 2015 – Gemeni
Toata lumea stie ce priceput esti in domeniul comunicarii, dar uita ca, pentru a lasa o impresie atat de buna, tu te pregatesti, studiezi, muncesti intens inainte de a deschide gura. Asta faci si acum: iti pregatesti cu multa seriozitate discursul pe care il vei sustine in fata cuiva, si nu vrei sa lasi nimic la voia intamplarii. Aduni informatie, citesti, acumulezi cunostinte, intrebi in stanga si-n dreapta pentru ca lucrarea ta sa fie ireprosabila. Ai toate sansele sa iei cu nota buna la un examen sau sa sustii o conferinta de succes, pentru ca tot ce spui e verificat, documentat, bazat pe fapte concrete. Ai ocazia de a preda in fata altora si iti iei rolul foarte in serios.

Horoscop 7 ianuarie 2015 – Rac
Esti pus pe distractie, deci vei profita de aceasta zi pentru a sarbatori din toata inima! Ca ai sau nu motiv de celebrat, tot gasesti tu ceva care sa-ti ofere sansa de a bea un pahar de vin, de a dansa sau a asculta muzica. Pentru ca da, muzica are acum un efect revigorant asupra ta, pentru ca leaga mai usor prieteniile, te ajuta pe tine sa te manifesti liber, sa te comporti ca si cum n-ai avea nicio grija. Un loc in care canta muzica este, pentru tine, un spatiu de relaxare si de veselie, uiti de varsta pe care o ai si lasi melodiile sa-ti umple inima si mintea. Pentru o zi spornica si dinamica, incearca s insotesti toate activitatile acestei zile de muzica, pentru ca vei remarca mai usor efectele sale miraculoase. Parca toate merg mai bine!

Horoscop 7 ianuarie 2015 – Leu
Esti foarte incisiv in comunicare, ca atare ai grija la tot ce spui, mai ales la ce scrii, pentru ca efectele cuvintelor tale vor fi maxime. Daca meseria ta implica texte in care e nevoie sa fii dur, sever, critic, atunci atmosfera acestei zile te va ajuta sa-ti exprimi punctul de vedere mult mai clar si sa ajungi mai repede la scopurile propuse. Orice mesaj prin care trebuie sa iei atitudine, sa lupti pentru un drept, sa pui la punct un inamic sau sa faci cuiva observatie ti se potriveste de minune, pentru ca te pricepi sa gasesti cuvintele cu cel mai mare impact pentru a repara situatia. Un articol scris de tine, o scrisoare trimisa cuiva acum, o reclamatie scrisa lasata la vreo institutie vor avea efectul dorit, pentru ca ai limba ascutita, dar pe buna dreptate!

Horoscop 7 ianuarie 2015 – Fecioara
Ofera-ti ragazul de a sta putin cu tine insuti, pentru a te gandi la ce ai tu nevoie. Nu incerca sa le rezolvi singur pe toate, ci exprima-ti in felul tau dorintele in aceasta conversatie intima, spune-le si cu voce tare, in singuratate, daca simti nevoia, pentru ca acest gest va avea rolul de a trimite visele tale mai repede la ceruri. Cineva te aude, chiar si fara sa stii, si vei avea marea uimire, dupa o vreme, sa vezi ca rugaciunea ta a fost ascultata si acum isi arata urmarile. Nu-ti pierde speranta in ceea ce crezi, continua sa astepti cu incredere, pentru ca uneori cele mai bune lucruri nu se intampla repede si nici atunci cand vrei tu. Cere-le, cheama-le cu gandul si apoi asteapta efectele!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top