Connect with us

Revistateo.ro

Iată cum poți repara mâinile îmbătrânite

Inedit

Iată cum poți repara mâinile îmbătrânite

Atunci când vine vorba de tenul tău, nu îți lipsesc niciodată cremele hidratante, serurile anti îmbătrânire, loțiunile tonice și produsele pentru exfoliere. Ai aceeași grijă și de mâinile tale? Pielea acestora este mult mai abuzată de către factorii externi, decât pielea feței și cu toate acestea nu o îngrijim așa cum ar trebui. Mâinile sunt cartea de vizită a unei femei. Întotdeauna vor spune totul despre starea ta de sănătate, despre cât de mult le îngrijești și chiar despre vârsta ta. Dacă sunt îngrijite în mod corespunzător, vor avea întotdeauna un aspect plăcut și te vei bucura cât mai mult de tinerețea lor. Iată care sunt semnele de îmbătrânire și cum le poți trata!

CITEȘTE ȘI: VEZI CARE SUNT INGREDIENTELE IDEALE PENTRU MÂINI

Petele se numără printre cele mai des întâlnite semne de îmbătrânire. Acestea apar datorităexpunerii excesive la soare și sunt frecvente mai ales după vârsta de 40 de ani. Cel mai indicat este să folosești o cremă cu protecție solară ori de câte ori ieși din casă. Aplic-o după fiecare spălare pe mâini și asigură-te că are un factor de protecție de cel puțin 30.

Atunci când pielea mâinilor începe să se lase, este indicat să folosești o cremă care stimulează producția de colagen și redă elasticitatea pielii. Caută ingrediente precum retinolul, însă fii atentă să nu conțină o cantitate prea mare, deoarece te-ai putea alege cu iritații.

Venele proeminente sunt o altă problemă cu care femeile care au depășit o anumită vârstă se confruntă destul de des. Singura modalitate de a acoperi aceste semne ale îmbătrânirii sunt cremele corectoare cu o putere mare de acoperire. Singurul dezavantaj este că trebuie să o reaplici ori de câte ori te speli pe mâini.

Pielea uscată se dovedește a fi extrem de neplăcută. De aceea este indicat să folosești în fiecare zi un exfoliant ușor și o cremă intens hidratantă. Fiind expusă la diverse acțiuni care o agresează, pielea mâinilor devine sensibilă și se poate usca foarte repede.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top