Connect with us

Revistateo.ro

Cum să te machiezi în funcție de culoarea părului

Machiaj

Cum să te machiezi în funcție de culoarea părului

Odată cu schimbarea de look, culorile pe care le preferi atunci când te machiezi s-ar putea să nu se mai potrivească. De aceea, e bine să știi în linii mari ce anume se potrivește cu nuanța pe care părul tău o are. Iată cum trebuie să te machiezi în funcție de culoarea părului!

Dacă ești blondă, va trebui să treci la culori pastelate, care pun în evidență strălucirea podoabei tale capilare. Nuanțele închise cum ar fi vișiniul, albastru închis, gri sau negru pot contrasta mult prea aspru cu luminozitatea blondului. Pentru obraji, încearcă un fard piersică sau roz deschis, pe buze aplică tonurii medii de roz pal, iar pentru ochi optează pentru crem, alb, roz în ceea ce privește fardul și un eyeliner maro închis. Evită negrul.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ F ACI UN DEODORANT ORGANIC

Dacă ești brunetă sau șaten închis, trebuie să alegi cu atenție nuanțele pe care le aplici. Aceste tonuri te fac să pari palidă, așa că machiajul în nuanțe pastelate nu te avantajează prea mult. Alege culori mai profunde pentru obraji și buze. Rozul aprins sau maroul vor arata grozav atât pe oraji, cât și pe buze. Ai grijă totuși, să nu exagerezi. La ochi încearcă un maro deschis sau farduri de pleoape cafenii, gri și albastre. Rimelul și eyelinerul negru nu trebuie să îți lipsească sub nici o formă.

Roșcatele trebuie să aleagă tonuri calde, care să fie în armonie cu roșul din păr. Pentru obraji poți alege un maro deschis, roz, sau nuanșe de caisă. Pentru buze alege piersica, maro deschis, roz maroniu sau chiar roșu. Pentru ochi optează pentru verde, gri, maro închis. Rimelul trebuie să fie maro închis.

Părul cărunt poate să fure culoare de pe fața ta, oferindu-ți un aspect spălăcit. Alege nuanțe pale de roz, caisă, sau coral. Pentru ochi poți folosi albul sau griul. Un dermatograf albastru va da un aer elegant și misterios.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top