Connect with us

Revistateo.ro

Ascultă aici PLAGIATUL de care este acuzat EMINEM!

Stiri

Ascultă aici PLAGIATUL de care este acuzat EMINEM!

Cântărețul american Eminem a dat din nou de belea! Artistul este acuzat de plagiat de un grup de rapperi din Chicago, iar suma cu care acest grup vrea să fie împăcată este de 8 milioane de euro, notează Mediafax, citând nme.com.

Gurpul Hotstylz îl acuză pe Eminem că a folosit versurile lor pentru o melodie de-a sa. Băieții din Chicago susțin că Eminem a furat 25 de secunde din piesa „Looking boy”, apărută în 2007, transpuse în melodia scoasă de rapperul celebru în 2013 în melodia „Rap God”. Rap God este una dintre cele mai de succes melodii ale lui Eminem de pe albumul „The Marshall Mathers LP 2”, care a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe cuvinte rostite (1.560 de cuvinte în 4 minute).

CITEȘTE ȘI: FENOMENUL DE PE CER CARE I-A SPERIAT IERI PE ROMÂNI

Băieții de la Hotstylz spun că Eminem a folosit prea multe cuvinte din melodia lor lansată în 2007 iar asta „nu e deloc în regulă”. Băieții susțin că nu s-ar fi supărat dacă Eminem i-ar fi contactat să le ceară voie să folosească părți din piesa lor, însă acesta nu a făcut-o. Băieții de la Hotstylz mai spun că au abordat acest subiect într-o piesă în care au denunțat frauda din muzica rap, „Rap Fraud”.

Eminem este cel mai celebru rapper al momentului, având numeroase colaborări de succes cu tot felul de artiști de-a lungul timpului, precum cântăreața Dido. Eminem a scos 9 albume până în clipa de față. Cel mai vândut album al lui Eminem în Statele Unite a fost albumul „Recovery”, în anul 2010.

Ascultă mai jos și judecă dacă plângerea făcută de băieții de la Hotstylz este justificată sau nu, comparând cele două melodii.


Piesa lui Eminem acuzată de plagiat


Piesa băieților de la Hotstylz

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top