Connect with us

Revistateo.ro

Top 5 scuze ale femeilor CÂND NU VOR SĂ FACĂ SEX

Cuplu

Top 5 scuze ale femeilor CÂND NU VOR SĂ FACĂ SEX

Femeile găsesc tot felul de tertipuri atunci când vor să îi trimită pe bărbați la plimbare, găsind diferite scuze când nu vor să facă sex. Fie că este vorba de lipsa atracției fizice sau pretențiile prea mari din partea partenerului, femeile scot mereu din mânecă un as cu care îl încuie pe bărbat.

MĂ DOARE CAPUL
Sau… „Am o migrenă” – este una dintre scuzele clasice pe care a auzit-o cel puțin un bărbat. Culmea este că, potrivit medicilor, sexul are tocmai un efect pentru înlăturarea durerii de cap, deoarece destresează organismul. Dacă un bărbat cunoaște această informație va ști cum să facă față unei astfel de scuze.

SUNT OBOSITĂ
Sau… „Sunt agitată” – Aici nu putem comenta nimic întrucât o persoană extrem de obosită nu este în stare nici să articuleze două cuvinte logice. Însă femeile folosesc prea des această scuză când vor să scape de dorințele sexuale ale partenerului.

SUNT ÎN ACEA PERIOADĂ A LUNII…
Perioadele dificile ale ”acelei perioade” sunt relativ scurte, menstruația fiind normală și nedureroasă, asta dacă nu există alte complicații sanitare. Cu toate acestea, chiar dacă femeile sunt mai fertile tocmai în această perioadă, acestea ies cu această scuză pentru a spune stop sexului.

AM BĂUT PREA MULT
Consumul de alcool nu afectează cu mare lucru disponibilitatea femeii de a face sex, ba dimpotrivă, crește libidoul. Cei care pot invoca scuza consumului de băuturi alcoolice sunt mai degrabă bărbații, deoarece aceștia trebuie să își mențină mereu erecția, iar în stare de ebrietate acest lucru este puțin mai greu.

NU TE CUNOSC SUFICIENT DE BINE
O altă scuză folosită de o femeie atunci când nu este atrasă sexual de un bărbat este că nu îl cunoaște prea bine pentru a se băga în pat cu el. Scuza are logică dacă femeia se descrie drept o persoană fidelă și serioasă care are nevoie de un partener atât cu trupul cât și cu sufletul.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top