Connect with us

Revistateo.ro

NOU. Cât rezistă smart-phone-ul chinezilor

Inedit

NOU. Cât rezistă smart-phone-ul chinezilor

Potrivit site-ului gadgetreport.ro, smart-phone-ul chinezesc Elephone P5000 are o durată de rezistență de până la 4 zile, fiind practic noua vedetă a industriei de telefonie mobilă din lume. Chinezii se laudă cu bateria de la acest telefon și spun că, până la ora actuală, este cea mai rezistentă baterie din lume.

Elephone P5000 are un acumulator de 5350mAh care face ca telefonul să nu fie încărcat mai devreme de 4 zile. Bateria se încarcă într-o singură oră în proporție de 70%, însă criticii de pe piața gadgeturilor încă sunt sceptici în legătură cu dotările telefonului. Bateria telefonului chinezesc are o grosime de numai 9,3 mm.

Smart-phone-ul chinezesc are un ecran de 5 inchi, procesor extra-core MediaTek MT6592, tactat la 1,7 GHz, scrie gadgetreport.ro. Telefonul este dotat și cu două camere, una principală și una pentru selfie. Cea principală are 16 Megapixeli, iar cea frontală 8MP. Telefonul vine și cu ceva nou privind tehnologia chinezească: are un senzor de amprentă.

Sursă foto: digipedia.ro

Sursă foto: digipedia.ro

Telefonul se va lansa în această lună la un preț care rămâne un mister. După ce va fi testat de toată lumea vom afla dacă smart-phone-ul cu Android 4.4KitKat al chinezilor își merită banii sau nu. Până una alta, iată mai jos un videoclip de promovare a telefonului, pentru cei curioși să îl vadă:

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top