Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Gadgeturile care îţi vor schimba viitorul

Printre “vedetele” târgului de anul acesta se află „4Moms’ MamaRoo”, un  leagăn inteligent creat de o companie din Statele Unite. Datorită acestei inventii, părinţii nu mai trebuie acum să facă niciun efort pentru a-şi linişti bebeluşul. Tot ce au nevoie este o tabletă care controlează toate mişcările acestui leagăn al viitorului. „Poţi schimba mişcările, îi poţi ajusta viteza, îl poţi opri sau îl poţi porni. ‘4Moms’ MamaRoo’ se mişcă în sus şi în jos şi în lateral, exact cum fac părinţii”, a spus Bryan Coles, managerul companiei producătoare.

O altă companie americană nu s-a lasat mai prejos şi a inventat un dispozitiv care monitorizeză cantitatea de lapte pe care o bea bebeşul, dar şi dacă mama ţine biberonul în mod corespunzător. Astfel, lumina devine roşie dacă nu hrăneşti corect copilul şi acesta inhalează aer. Daca vei ține biberonul corect, lumina va deveni verde. Mai mult, toate datele vor fi trimise unei aplicaţii şi astfel vei afla cât de des şi cât de mult îţi hrăneşti copilul.

Tot la târgul de electronice din Las Vegas puteti găsi şi aplicaţia care are grijă de… flori. Parrot Pot este un dispozitiv care monitorizează plantele din ghiveci şi îţi va spune exact ce anume le lipseşte. „Există patru senzori. Unul pentru nivelul umidităţii, unul pentru cantitatea de îngrăşăminte folosită, altul pentru lumină şi un altul pentru temperatură. În plus, există şi un sistem automat care udă planta atunci când are nevoie”, a spus Arthur Petry, managerul companiei producătoare.

În cadrul celei mai recente expoziţii de gadgeturi sunt prezentate publicului sute de astfel de dispozitive inteligente. Printre ele se regăsesc şi boxele wireless care pot zbura sau senzorii care te învaţă să joci golf.

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. GadgetWorld

    2015-01-09T13:50:38+02:00 at 2015-01-09T13:50:38+02:00

    Un gadget interesant lansat la CES este si OKU, care iti monitorizeaza starea tenului si te avertizeaza daca exista probleme.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top