Connect with us

Revistateo.ro

7 date CURIOASE despre SPERMATOZOIZI

Stil de viata

7 date CURIOASE despre SPERMATOZOIZI

Lichidul seminal masculin este un lichid albicios și vâscos despre ale cărui proprietăți nu se știu foarte multe, în afară de faptul că joacă un rol important în reproducere. Iată câteva date curioase pe care nici femeile, dar mai ales nici bărbații nu le-au știut vreodată despre spermatozoizi.

MIROSUL SPERMEI DIFERĂ ÎN FUNCȚIE DE ALIMENTELE CONSUMATE
Multe femei nu suportă momentul în care bărbatul ejaculează din cauza mirosului dezgustător al lichidului seminal. Însă acest miros este dat de alimentele consumate. Pentru un miros mai puțin neplăcut se recomandă consumul de kiwi sau pepene verde înainte de o partidă de sex. Bărbații care beau bere și cafea vor avea un lichid seminal urât mirositor.

SPERMATOZOIZII NU SUNT EJACULAȚI DOAR PRIN PENIS
Lichidul seminal masculin nu este eliminat mereu prin penis ci, uneori, și prin vezica urinară a bărbatului, acest fenomen numindu-se medical ejaculare retrogradă.

SPERMATOZOIZI ANTI-DEPRESIVI
Contactul cu spermatozoizii poate reduce depresia, arată un studiu publicat de revista New Scientist. Studiul spune că lichidul seminal poate acționa ca un drog psihoactiv deoarece conține chimicale precum oxitocina.

MESAJE CU LICHID SEMINAL
În mod cert nu vi s-a spus acest lucru la orele de istorie, dar în timpul celui de-al doilea Război Mondial, serviciile secrete britanice foloseau spermatozoizii pentru a trimite mesaje, având în vedere că scrisul era oricum aproape invizibil.

TRATAMENTE DE ÎNFRUMUSEȚARE
Există diferite spa-uri și saloane din lume, mai ales în America, unde se oferă tratamente de înfrumusețare pe bază de lichid seminal. Se spune că spermatozoizii previn formarea ridurilor și a acneei.

LICHID SEMINAL COMESTIBIL
Un bucătar pe nume Paul ”Fotie” Photenhauer asigură că lichidul seminal are elemente nutritive și prepară anumite rețete culinare incluzând spermatozoizi.

STRESUL AFECTEAZĂ CALITATEA SPERMEI
Un studiu recent arată că stresul poate distruge calitatea lichidului seminal masculin, mulți bărbați confruntându-se astfel cu incapacitatea de a reproduce. Stresul poate afecta concentrarea spermatozoizilor de fecundare a ovulului.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top