Connect with us

Revistateo.ro

Top 6 ZODII INDEPENDENTE

Stiri

Top 6 ZODII INDEPENDENTE

TOP 6 ZODII INDEPENDENTE:
LOCUL 6: RAC
Deși este un semn zodiacal extrem de sensibil, Racul reușește să strângă tare din dinți atunci când este vorba de a începe un nou drum în viață. Cu amărăciune, acest semn zodiacal va trece mai departe și va spera că, poate, într-o bună zi, lucrurile se vor așeza și soarele va ieși și pe strada lor. Racii au uneori tendința de a se agăța de ceilalți, fapt pentru care se află doar pe locul 6 la capitolul independență.

LOCUL 5: PEȘTI
Peștii sunt dependenți emoțional de persoanele dragi din jurul lor, și, chiar dacă nu vor recunoaște niciodată, acești nativi vor ține mereu cont de ceea ce vor face în funcție de sentimentele lor. Sunt zodii destul de independente care au capacitatea să o ia de la zero fără ajutorul nimănui, chiar departe de confortul și cercul de prieteni unde s-a integrat deja o dată.

LOCUL 4: VĂRSĂTOR
Vărsătorii sunt extrem de schimbători și vulnerabili la schimbări, ceea ce duce la o obligație din partea acestora de a-și armoniza de unii singuri sentimentele contradictorii. La Vărsători vorbim mai degrabă despre o independență a sentimentelor sau lupta pentru a-și echilibra stările bipolare: ba sunt foarte fericiți, ba sunt cei mai deprimați din lume.

LOCUL 3: SCORPION
Scorpionii taie și spânzură, cel puțin asta e impresia pe care o lasă. Pot deveni adevărați dictatori care nu țin cont de părerile celor din jur având o impresie prea bună despre ei. Sunt firi independente din punct de vedere financiar și nu suportă sub nicio formă să aibă șefi. Mai degrabă caută ei tot timpul să fie șefi, oriunde se duc.

LOCUL 2: CAPRICORN
Firea echilibrată a Capricornului contribuie destul de mult la puterea de a fi independent. Și spunem puterea deoarece Capricornul, deși afișează o calmitate soră cu zen-ul, înăuntrul lor există un real zbucium.

LOCUL 1: BERBEC
Încăpățânați din fire și cu impresia că le pot face pe toate, Berbecii chiar vor face tot posibilul să și demonstreze asta. Sunt nativii care ar muri pentru independență, nesuportând nici măcar atașarea afectivă în cuplu, aceștia reușind uneori să calculeze până și stările emoționale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top