Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 11 ianuarie 2015

Stiri

Horoscop 11 ianuarie 2015

Horoscop 11 ianuarie 2015 – Berbec
Experimenteaza azi increderea totala, lasa-te complet in voia celui de langa tine sau in voia sortii. Nu mai incerca sa le controlezi tu pe toate. Arunca-te in gol, convins ca ai si centura de siguranta si sustinatori pe margine. Nu esti singur intr-un demers pe care il construiesti pas cu pas, ai alaturi oameni de nadejde de la care poti primi idei bune, sfaturi practice, poate si o interventie salvatoare. Nu te mai indoi de nimic, nici de tine, nici de ceilalti, pentru ca detii toate resursele unei evolutii stabile si concrete, catre un succes total.

Horoscop 11 ianuarie 2015 – Taur
Fii pregatit pentru o noua aventura! Dar ca sa poti incepe ceva nou, in primul rand trebuie sa te asiguri ca ai lasat locul complet curat in urma. opreste-te un pic si priveste inapoi, la etapele care se apropie de final, ca sa te asiguri ca nu ai lasat nimic nerezolvat. La un final de capitol, trebuie sa te eliberezi de resentimente, de regrete, de amintiri neplacute, pentru ca dupa ce iti eliberezi sufletul de emotii negative, vei fi pregatit pentru o renastere. Lasa tot ce te-a deranjat in urma, inchide acel capitol pentru totdeauna, acceptand faptul ca din toate acestea ai mai invatat ceva util pentru tine.

Horoscop 11 ianuarie 2015 – Gemeni
Nu e genul taui sa stai si sa plangi in surdina pentru cine stie ce motiv de suparare. Tu esti puternic, optimist, mereu vesel, ca atare numai de tine depinde sa iesi din aceasta pasa care-ti cam da tarcoale. Seamana cu apatia, cu depresia, cu anxietatea, fara sa poti spune clar de unde provine. Propune-ti o detoxifiere urgenta de ganduri negative, de emotii neplacute, de cine stie ce factori care iti aduc aminte de tot ce e mai urat si mai trist pe lume. Ia taurul de coarne si sterge din program tot ce te-ar putea deranja sau intrista. Inconjoara-te doar de lucruri care te fac sa te simti bine si iti ridica moralul: culoare, lumina, copii, muzica, glume…

Horoscop 11 ianuarie 2015 – Rac
Cel mai pretios lucru pe care il descoperi azi cu alti ochi e prietenia, pentru ca vei vedea cati oameni tin cu adevarat la tine. Vei fi uimit sa descoperi semne de prietenie si la persoane carora nici nu le acordai prea multa atentie inainte, ceea ce ar trebui sa-ti schimbe atitudinea fata de ei. Uneori, cei mai buni prieteni nu sunt cei pe care ii numeai tu asa, ci oameni care au stat in banca lor si au asteptat ca tu sa-i descoperi. Ceea ce au unii de oferit azi pentru tine e un semn clar de prietenie sincera si adevarata, ca atare ar fi bine sa-i privesti altfel de acum inainte. S-ar putea naste o relatie reciproca foarte frumoasa si armonioasa daca va apropiati mai mult, caci prietenia voastra se bazeaza pe gestul de a darui si de a primi absolut dezinteresat si sincer.

Horoscop 11 ianuarie 2015 – Leu
Nu te mai raporta atata la trecut, nici la evenimente neplacute de demult, nici la palmaresul tau de odinioara, pentru ca nimic din toate acestea nu mai e valabil acum. Ce a fost a fost, gata, inchide acel capitol care si-a jucat rolul la momentul respectiv. Acum ai nevoie de o haina noua, de o schimbare de atitudine, de imagine, de optica, ce nu mai are nicio legatura cu cel care ai fost candva. Sigur, toate acelea l-au construit pe cel care esti tu astazi, dar acum trebuie sa arati lumii o alta imagine, proaspata, moderna, actuala, complet renascuta, care sa deschida un sens nou de explorat. Fa o cat de mica modificare la cel care ai fost si ai sa vezi diferenta dintre trecut si prezent. Esti altul acum!

Horoscop 11 ianuarie 2015 – Fecioara
Nu te supara pe lucrurile care merg greoi in viata ta acum, pentru ca ele nu anunta deloc o problema. Dimpotriva, ceea ce pare acum mai dificil sau mai trist pentru tine, s-ar putea sa fie avanpremiera unor evenimente fericite. Totul e exact invers decat pare, ca atare asculta ce-ti transmite eul interior, pentru ca el iti transmite cum sa tratezi situatia de fata. Daca tu sari in sus de bucurie si intuitia iti spune s-o lasi mai moale, ca nu e chiar motiv de fericire, tine cont de avertismentele ei. Dar si viceversa: daca tu te temi si de umbra ta si spui la tot pasul ca n-o sa iasa nimic, desi ceva din interior iti zice ca va fi bine, si asta trebuie sa asculti, pentru ca lucrurile sunt altfel decat se vad. Sunt asa cum le simti!

Horoscop 11 ianuarie 2015 – Balanta
Nu mai tine in tine la nesfarsit frustrari si nemultumiri acumulate in timp, pentru ca devii un fel de oala sub presiune care la un moment dat s-ar putea sa explodeze. Incepe de pe acum sa dai drumul, putin cate putin, la supara, ca sa te eliberezi de starea de nervozitate si stres care devine periculoasa pentru unul ca tine. Tu tolerezi multe de obicei, dar acum simti ca nu mai rezisti mult si vei rabufni. Cauta o cale de a elibera aceste emotii negative, dar nu in directia care te irita, ci in cu totul alt sens. Daca esti nervos la serviciu sau daca lucrurile merg prost acasa, elibereaza-te in alta parte, ca pe un sac de box, dar intr-o directie care nu deranjeaza pe altii. Nici nu-ti reprima emotiile negative, dar nici nu le elibera pe cine nu merita acest tratament.

Horoscop 11 ianuarie 2015 – Scorpion
Iubirea poate vindeca multe, ca atare cheama-l pe Cupidon de partea ta sa-ti dea cele mai bune sfaturi in situatia care te deranjeaza atat de mult. Cu cat reusesti sa-ti umpli inima cu mai multa afectiune pura, cu atat vei rezolva mai bine si mai frumos chiar si cele mai tensionate planuri. Chiar si acele planuri fata de care resimti o oarecare ostilitate sau frica merita sa fie invaluite in sentimente calde de iubire, atat cat poti oferi tu, pentru ca se vor aseza mult mai repede pe un teren normal. Fa un efort sa lasi la o parte orice resentiment, orice stare de nervi, orice tensiune si sa privesti situatia in care te afli numai prin prisma iubirii. Vor aparea imediat si miracolele!

Horoscop 11 ianuarie 2015 – Sagetator
Discuti la modul foarte serios cu o persoana care a trecut prin cateva probe majore de destin si observi la el transformari uluitoare. Esti curios sa afli cum a reusit sa ajunga la fel, si ii asculti povestea cu urechile palnie, pentru ca te regasesti cumva in experienta sa. Simti ca ai putea sa-i urmezi exemplu si sa faci si tu unele schimbari benefice in viata ta. Asculta deci ce-ti transmite cel din fata ta, pentru ca nu o face nici ca sa se laude, nici ca sa castige admiratia lumii, ci pentru ca stie ca exemplul lui poate fi urmat si de altii pentru a-si gasi calea potrivita. El poate fi mentorul tau intr-un moment de cautare de sensuri.

Horoscop 11 ianuarie 2015- Capricorn
Desi totul pare sa evolueze mult prea simplu, aproape fara a depune vreun efort, vei vedea ca totul urmeaza totusi o planificare foarte bine pusa la punct. Nimic nu-i intamplator in sensul pe care-l urmezi aproape intr-o doara, ca atare, desi pare un joc, e totusi un joc de strategie! Exista si reguli de urmat, si limite stricte, dar norocul tau e ca reusesti sa vezi doar partea pozitiva a acestui proces, fara sa te cramponezi de ce nu ai voie sa faci. Fii sigur ca esti condus de un fir director perfect spre finalul acestui exercitiu, astfel incat sa poti spune la capat ca toate s-au desfasurat exact asa cum doreai. Nu controla, ci lasa-te dus de val: duce acolo unde trebuie!

Horoscop 11 ianuarie 2015- Varsator
Nimeni nu-i intelege mai bine ca tine pe cei care sufera, care nu au nimic, care nu-si gasesc drumul in viata. Poate si pentru ca ai trecut si tu prin momente similare si te poti pune cel mai usor in pielea celuilalt. Ai tu un talent special de a empatiza cu oricine, de a intelege perfect ce simte, astfel incat tu il poti consola cel mai bine. Nu plangi alaturi de el ca sa-i accepti abandonul in fata greului, ci dimpotriva: preiei pe umerii tai ceva din problema care il apasa si ii arati, prin exemplu personal, ca nimic nu e imposibil, ca si cel mai complicat hop poate fi depasit daca te descatusezi de frici si slabiciuni. Arata-i ca are voie sa faca ce vrea, ca nu il tine nimeni cu forta captiv in inchisoarea gandurilor negative si ca se poate elibera.

Horoscop 11 ianuarie 2015- Pesti
Priveste in jurul tau sa vezi cata lume s-a adunat in jurul tau! E o placere sa socializezi, sa conversezi, sa legi noi relatii, pentru ca aceasta zi te ajuta sa-ti maresti cercul de cunostinte extrem de usor. Imagineaza-ti ca azi faci rapid colectie de cateva zeci de carti de vizita, pe care, intr-o zi, le vei folosi, in sensul ca multi dintre oameni cu care ai sansa de a intra azi in contract, vor juca la un moment dat un rol important in planurile tale. Tine-i minte, memoreaza-le fetele, numele, functiile in societate, ca sa poti uza, candva, de asa-zisa prietenie pe care o legi astazi cu acestia. Si ei te vor tine minte, si ei te vor cauta candva!

Horoscop 11 ianuarie 2015 oferit de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top