Connect with us

Revistateo.ro

Răutatea femeilor, în funcție de zodie

Stiri

Răutatea femeilor, în funcție de zodie

FEMEIA BERBEC
Este o femeie puternică, însă de multe ori își pierde cumpătul, mai ales atunci când nu i se dă dreptate. Poate deveni agresivă verbal și, pentru a elimina concurența din orice domeniu, adoptă anumite tactici care pot fi judecate aspru de cei din jur pentru că nu sunt tocmai la locul lor.

FEMEIA TAUR
Este o femeie căreia îi place să fie în centrul atenției, dar cu o limită. Știe unde să se oprească și cum să gestioneze anumite situații care nu îi sunt prielnice. Este o femeie autoritară când vine vorba de creșterea copiilor și este o soție cicălitoare. Cu toate aceste mici defecte, femeia taur se descurcă perfect în aproape orice situație.

FEMEIA GEMENI
Femeia Gemeni este în general calmă, însă și atunci când se enervează trebuie să te ții bine de tot. Încearcă să fie cât mai stabilă emoțional apelând la inteligența sa. Nu îi place să îi rănească pe cei din jur deși o face de cele mai multe ori prin pasivitatea sa interpretată ca sfidare.

FEMEIA RAC
Este cea mai sensibilă femeie din zodiac și este incapabilă de răutate. Este o fire care poate sufoca prin prezența ei deoarece uneori nu poate fi oprită din vorbit, însă are un suflet uriaș.

FEMEIA LEU
Femeia Leu dorește mereu să aibă ultimul cuvânt, chiar dacă este vorba de o simplă silabă sau un gest prin care să arate cine e șefa. Femeile Leu nu își recunosc greșelile și ies în față prin atitudini dictatoriale și jignitoare față de cei din jur.

FEMEIA FECIOARĂ
Fecioarele se pot hrăni cu problemele celor din jur, fiind fără scrupule. Pot călca pe cadavre pentru a ajunge acolo unde doresc. Sunt foarte sincere, uneori brutal de sincere, negândindu-se cât rău pot să facă celor din jur.

FEMEIA BALANȚĂ
Este o femeie amabilă, altruistă, flower-power în majoritatea timpului. Este o fire calmă și echilibrată, romantică și pozitivă și este mereu o sursă de energie pentru orice persoană aflată sub stres.

FEMEIA SCORPION
Este de departe cea mai a dracului din tot zodiacul. Ar trebuie să te ferești de o ”scorpie” adevărată! Este predispusă la tot felul de clevetiri, sfidare și gesturi jignitoare. În viața de cuplu, bărbatul aflat sub papucul ”scorpiei” va face armata.

FEMEIA SĂGETĂTOR
Sunt pâinea lui Dumnezeu atunci când totul merge bine: sunt glumețe, cu zâmbetul pe buze, gata mereu de noi aventuri etc. Atunci când trec printr-o pasă proastă este bine să stai cât mai departe de ele.

FEMEIA CAPRICORN
Cu toate că sunt firi destul de retrase, femeile Capricorn pot deveni adevărate vipere atunci când se descătușează. Și asta deoarece acestea nu mai țin cont de părerile celor din jur acționând din spirit de conservare a imaginii proprii.

FEMEIA VĂRSĂTOR
Sunt femei prietenoase și pot fi descrise drept ca umărul pe care poți plânge oricând ai o problemă. Sunt fidele partenerului de viață și pot deveni rele atunci când le este înșelată încrederea.

FEMEIA PEȘTI
Nu pot fi nicidecum niște femei rele. Deși atunci când apare undeva are o privire mai stăpână pe sine, femeia Pești este foarte sufletistă și aplecată mereu să îi ajute pe cei din jur.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top