Connect with us

Revistateo.ro

Jack Nicholson: „VOI MURI SINGUR”

Stiri

Jack Nicholson: „VOI MURI SINGUR”

Cunoscut ca un fustangiu din relatările presei tabloide, Jack Nicholson, actorul cu trei premii Oscar, mai speră să-și găsească sufletul-pereche deși este convins că șansele sunt foarte mici. Unul dintre motivele pentru care femeile îl evită pe actor este tocmai proasta reputație pe care o are la nivel public, a declarat acesta într-un interviu pentru revista Closer.

Jack Nicholson a vorbit despre relația sa cu actrița Anjelica Huston, de care s-a despărțit. Acesta a spus că separarea de fosta lui mare iubire a reprezentat cel mai dificil moment din viața sa. Actorul, aflat la bătrânețe, dorește să se bucure de „acea ultimă iubire” dar este sceptic că acest lucru se va întâmpla, fiind oarecum resemnat și trist.

Jack Nicholson a vorbit despre cum decurge o zi din viața lui: multe ore de dormit, nelipsitul pahar cu lapte din fiecare zi, partide de golf, plimbări. Acesta mai spune în același interviu că se mai plimbă pe lângă casa fostului său prieten, Marlon Brando, din Los Angeles.

Nicholson a mai declarat că este privit cu ochi răi de către vecinele sale, fiind catalogat drept Jack the Jumper. Acesta a cumpărat casa fostului său prieten, Brando, pentru a-și depozita acolo colecția de artă. Jack Nicholson a fost căsătorit cu Sandra Knight în perioada 1962-1968 cu care are o fiică, Jennifer. Femeile din viața lui Nicholson au însă numai cuvinte de laudă despre acesta.

Actrița Sandra Knight spune despre Nicholson că este o fire sensibilă și altruistă, contrar aparențelor. Cu toate acestea, iubirea vieții lui Nicholson rămâne Anjelica Huston, care a declarat în autobiografia ei apărută în 2014 că l-a iubit și îl va iubi toată viața pe actor.

Jack Nicholson este unul dintre cei mai cunoscuți actori, este și regizor și producător. Este cunoscut datorită rolurilor sale complexe din producțiile cinematografice. Acesta a cucerit publicul cu filme precum „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, „Cuvinte de alint” sau „Batman”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top