Connect with us

Revistateo.ro

Gary Oldman, burlac pentru a patra oară

Inedit

Gary Oldman, burlac pentru a patra oară

Gary Oldman, burlac pentru a patra oară. Cântăreaţa Alexandra Edenborough, în vârstă de 36 de ani, se pare că a depus actele de divorţ pe 9 ianuarie, la un tribunal din Los Angeles, pe motiv de „diferenţe ireconciliabile”, potrivit contactmusic.com.

Alexandra Edenborough, care s-a căsătorit cu Gary Oldman chiar în seara de Anul Nou în 2008, cere acum ca actorul să îi plătească pensie alimentară, precum şi onorariile avocatului său. Ciudăţenia constă în faptul că cei doi nu au copii împreună, de unde concluzia ca Alexandra ar vrea să oprească ea copiii fostului soţ din a treia căsătoria a acestuia cu Donya Fiorentino, de care a divorţat în 2001. După un proces care a atras interesul publicului, actorul a obţinut custodia celor doi copii, Gulliver şi Charlie.

Oldman a recunoscut la un moment dat într-un interviu pentru ziarul britanic The Independent că viaţa de om căsătorit nu este pentru el.

„Dar nu sunt mândru să spun asta. Am încercat de câteva ori, deci probabil că am învăţat ceva din primele trei. Repetiţia e mama învăţăturii, nu aşa se spune? Nu mă mândresc că am ajuns la a patra căsnicie, dar asta e cea bună. Sper că e şi ultima”, a spus Oldman în urmă cu aproape un an.
Se pare că nici a patra nu a fost cu noroc pentru actor, chiar dacă momentan nu a fost stabilită o dată exactă a separării cuplului de la Hollywood.

Gary Oldman s-a remarcat ca actor în urma prestaţiei sale din „Sid &Nancy” (1986), atunci când a jucat rolul liderului trupei punk Sex Pistols, Syd Vicious. Actorul a mai interpretat roluri precum Lee Harvey Oswald, în „JFK”, contele Dracula, în „Dracula”, şi naşul lui Harry Potter, Sirius Black, în seria de filme realizate după cărţile scrise de J. K. Rowling. Gary Oldman a jucat şi în trilogia „Batman” regizată de Christopher Nolan („Batman: Începuturi”, „Cavalerul negru” şi „Cavalerul negru: Legenda renaşte”), iar în ultimii ani, actorul britanic a putut fi văzut pe marile ecrane în filmele „Cartea lui Eli”, „Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea a II-a” şi „Un spion care ştia prea multe”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top