Connect with us

Revistateo.ro

Simona Halep s-a retras

Stiri

Simona Halep s-a retras

„În timpul turneului din China am avut aceste probleme stomacale şi am simţit că nu pot juca. Am aşteptat până astăzi să văd dacă sunt pregătită sau nu, dar chiar nu pot evolua. Era dificil să încep competiţia şi am decis să mă retrag pentru că este cea mai bună soluţie”, a declarat Simona Halep.

Din fericire pentru sportiva din România, aceasta va putea participa la Australian Open. Ajunsă până în sferturi de finală la ultima ediţie, Halep are acum planuri şi mai mari: „Sunt încrezătoare acum, după turneul din China. Am câştigat câteva meciuri acolo şi a fost un start bun. La ultima ediţie am obţinut un rezultat bun, dar acum este un nou an şi un alt început. Trebuie să fiu optimistă şi să mă gândesc că pot continua seria pozitivă”.

Potrivit site-ul WTA, Simona Halep a acuzat „o afecţiune gastrointestinală”, motiv pentru care a fost obligata să declare forfait (neprezentare a unui concurent la o probă) cu puţin timp înainte de meci.
„Ne pare foarte rău că am primit vestea retragerii Simonei din turneu. Îi dorim o recuperare cât mai rapidă în vederea Grand Slam-ului de la Melbourne. O așteptăm cu brațele deschise anul viitor la Sydney”, a spus directorul turneului, Alistair MacDonald.

Acum, că Simona Halep s-a retras, favorită în acest an la Sydney rămâne cehoaica Petra Kvitova, eliminată în semifinale la Shenzen, de Timea Bacsinszky.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top