Connect with us

Revistateo.ro

MODA VEDETELOR NEMACHIATE. Ce propune Demi Lovato

Stiri

MODA VEDETELOR NEMACHIATE. Ce propune Demi Lovato

Vă prezentam nu de mult fotografiile în care Lady Gaga și Gisele Bundchen apar naturale în fața fanilor, iar acesta pare să fie un trend în lumea vedetelor. Următoarea pe lista starurilor care și-au dat jos machiajul arătându-și chipul nepigmentat este Demi Lovato.

Demi Lovato dorește să creeze o tendință și propune pe unul din conturile ei de pe rețelele de socializare ca zilele de luni să fie zile fără machiaj. „Haideți să începem o nouă modă pe Twitter și Instagram, zilele de luni fără machiaj #NoMakeUpMonday”, a scris artista la o fotografie postată pe Instagram în care ea însăși apare nemachiată.

Demi Lovato explică mai departe și care este motivul acestei propuneri: „De ce? Pentru că trebuie să arătăm lumii frumusețea noastră și încrederea în noi înșine”. Nu este prima oară când Demi Lovato face un apel la urmăritorii ei de pe rețelele de socializare în privința schimbărilor în bine ale oamenilor, aceasta vorbind în trecut despre cum să ai o viață sănătoasă.

De-a lungul timpului, mai multe celebrități s-au prezentat în fața fanilor fără un strop de machiaj pe față, printre care Beyonce, Madonna, Belinda sau Shakira. Vor accepta vedetele menționate propunerea cu care vine Demi Lovato? Va fi o modă globală ca ziua de luni să fie fără machiaj?

Demi Lovato este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din America, aceasta lansându-se pe piață cu producția tv „Barney & Friends”. A devenit și mai celebră datorită rolului interpretat în „Camp Rock”, unde a jucat alături de Jonas Brothers. Demi Lovato a debutat pe piața muzicală cu albumul „Don t forget”, lansat pe 23 septembrie 2008.

Albumul vedetei a intrat în Bilboard 200, având peste 89.000 de exemplare vândute în doar șapte zile. Cel mai recent album al artistei, „Demi”, a ocupat a treia poziție în clasamentul Bilboard 200, cu o vânzare de 110.000 de exemplare în prima săptămână.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top