Connect with us

Revistateo.ro

Articole vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească iarna asta

Inedit

Articole vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească iarna asta

Există câteva articole de îmbrăcăminte care nu ar trebui să îți lipsească. Acestea te vor scoate din tipar și te vor ajuta să arăți uimitor chiar și atunci când temperaturile sunt foarte scăzute, iar vremea este capricioasă. Iată care sunt acestea!

Eșarfele de tip infinity. Acestea se numără printre cele mai practice accesorii pe care le poți cumpăra iarna aceasta. Se asemănă mai exact cu niște gulere și sunt în tendințe anul acesta. O astfel de eșarfă merge perfect alături de un pulover pufos și o pereche de blugi skinny.

Puloverele oversized. Știm cu toții că sunt în tendințe încă din toamnă și toată lumea are o obsesie în ceea ce le privește. Te fac să te simți liberă și pot fi asortate cu o mulțime de alte articole cum ar fi blugi, colanți sau orice alți pantaloni strânși pe picior. Accesorizează-te cu un colier statement și outfitul tău este perfect.

Un cardigan este tot ceea ce ai nevoie pe această vreme rece. Fie că alegi culori calde sau optezi pentru negru, cardiganul este mereu o alegere isteață. Pune-ți o curea în talie și transformă-ți ținuta într-una fabuloasă. Partea bună este că acesta se potrivește cu absolut orice alte articole de îmbrăcăminte și este foarte practic.

Șosetele peste genunchi nu trebuie să îți lipsească iarna asta. Pot părea puțin nebunești, dar îți transformă în totalitate ținuta. Sunt extrem de potrivite atunci când vrei să porți o fustă, chiar atunci când temperaturile sunt foarte scăzute. Dacă te numeri printre persoanele mai friguroase, le poți asorta cu o pereche de colanți.

Încălțămintea din piele este perfectă pentru iarnă. Fie că alegi cizme peste genunchi sau botine, axează-te pe acest material, deoarece este cel mai avantajos. Poți opta pentru o pereche de cizme îmblănite dacă vrei mai multă căldură, însă nu trebuie să îți lipsească sub nicio formă.

 

1 Comment

1 Comment

  1. ana

    2015-02-16T16:08:38+02:00 at 2015-02-16T16:08:38+02:00

    In general tinutele din lana iti da un confort sporit pe timp de iarna!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top