Connect with us

Revistateo.ro

Icoana cu Maica Domnului care plânge de 21 de ani

Stiri

Icoana cu Maica Domnului care plânge de 21 de ani

Maica Domnului plânge pentru românii care au suferit degerând de frig și murind de foame în Siberia, în timpul perioadei comuniste. Fecioara Maria plânge pentru toți acei români care au rămas o comunitate unită în Boian, Ucraina, pierzându-și țara: România.

Biserica Ortodoxă este singura cale de acces și de relaționare cu tot ce mai înseamnă românesc pentru românii din Bucovina de nord. Încă din 1940, românii au fost aici oropsiți de trupele rusești, care au distrus majoritatea bisericilor din regiunea Cernăuți. Preoții români au fost împușcați și deportați în lagărele comuniste, însă în ciuda terorii comuniștilor care a durat mai bine de 50 de ani, românii din Bucovina de nord și-au păstrat credința, parcă mai puternică decât niciodată.

În satul Boian există o biserică cu o icoană făcătoare de minuni, acolo unde, în urmă cu 21 de ani, s-a petrecut o minune, chiar în ziua de Sfântul Nicolae: din ochii Fecioarei Maria au început să curgă lacrimi ca niște boabe de rouă. Obrajii Fecioarei Maria erau inundați de lacrimile amare, iar acest lucru a cauzat curiozitatea mai multor persoane care au început să viziteze biserica din Boian.

La mănăstire au început să apară tot mai mulți oameni deoarece lacrimile Fecioarei Maria s-au dovedit a fi vindecătoare pentru copiii bolnavi și persoanele năpăstuite de soartă. Cu timpul, văzând minunile acestei icoane, preoții au decis s-o poarte din biserică în biserică, pentru ca mai mulți credincioși s-o poată vedea.

Sursă foto: monitorulsv.ro

Sursă foto: monitorulsv.ro

Părintele Paisa susține că icoana îi vindecă pe copiii cu probleme la creier sau la ochi, copiii paralizați și pe cei năpădiți de sărăcie și durere. Fecioara Maria varsă lacrimi de două ori pe lună, având puteri vindecătoare și pentru adulții care se roagă sincer și se căiesc de păcatele lor.

Mănăstirea Bănceni din Ucraina, unul din locurile unde a fost purtată icoana; Sursă foto: oasteadomnuluiromanati.blogspot.com

Mănăstirea Bănceni din Ucraina, unul din locurile unde a fost purtată icoana; Sursă foto: oasteadomnuluiromanati.blogspot.com

Fruntea Fecioarei Maria este străjuită de o coroană de aur, la fel și cea a Pruncului Iisus, pe care îl ține în brațe. Icoana este însoțită de cruciulițe de aur și pietre prețioase.

1 Comment

1 Comment

  1. Zo:)

    2015-01-15T01:58:21+02:00 at 2015-01-15T01:58:21+02:00

    Nu stiti ca in scriptura este scris ,,nu este alt nume in cer sau pe pamant in care avem viata vesnica,doar numele lui Isus Hristos?de ce duceti lumea cu minciuna?Fecioara Maria?Ea va poate ajuta?unde ati citit in scriptura asa ceva???cititi si documentativa – Duhul Sfant al Lui Dumnezeu a venit pe pamant de la Tatal ca sa-l preamareasca pe Fiul lui Dumnezeu.Oricine cheama numele lui Isus in ajutor va fi mantuit,nu exista alta cale sau alt nume ,sau persoana spre Dumnezeu ,doar prin Isus care a fost jertfa pentru pacatele noastre si ne-a rascumparat cu sangele Lui varsat pe cruce ,a murit si a inviat pentru ca noi sa avem viata vesnica prin El.Nu va inchinati la idoli pentru ca pacatuiti….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top