Connect with us

Revistateo.ro

Top 5 zodii care pot recurge la VIOLENȚĂ

Stiri

Top 5 zodii care pot recurge la VIOLENȚĂ

5. FECIOARĂ
Deși are un aer diafan și nu ai bănui niciodată că poate ridica tonul, Fecioarele se pot certa zile întregi și pot chiar amenința cu pumnul sau cu palma dacă sunt scoase din sărite. Acestea nu suportă să fie mințite ori batjocorite, cel mai mult detestând atunci când cineva le vorbește de sus. Deși sunt violente în exprimare, Fecioarele sunt amuzante atunci când sunt nervoase, deoarece le vin anumite replici spontane care creează senzație.

4. PEȘTI
Și Peștii pot fi violenți, mai ales atunci când le este rănit orgoliul. Nativul Pești poate ridica tonul la persoana iubită dacă o suspectează că îi trădează sentimentele sau nu primește suficient respect. Peștii pot înjura foarte ușor la nervi, iar dacă vrei să îți dai seama când este nervos un Pește, trebuie doar să fii atent/ă la venele din zona gâtului, care se umflă instant.

3. RAC
Deși n-ai zice, Racii ascund în ei o ființă gata oricând să țipe și să dea cu pumnul. Firi sensibile și introvertite, aceste persoane găsesc uneori clipa în care pot răbufni, și nu o fac tocmai drăguț. Racii sunt foarte sensibili și tocmai de aceea trebuie să ai mare grijă cu felul în care le vorbești, deoarece nu țin la glumele la care ții tu.

2. SĂGETĂTOR
Când un Săgetător nu mai poate de nervi, scoate săgețile. Partea bună la această zodie este că nu o ține supărarea mai mult de 10 minute. Ceea ce nu suportă Săgetătorii este lipsa de sinceritate a interlocutorului ori a partenerului de viață. Sunt firi extrem de directe, spunând mereu ce au pe suflet.

1. LEU
Leul ține mult la imaginea sa și poate deveni violent prin atitudine. Rareori se încumetă la a lovi pe cineva, însă felul în care pot atinge este folosind ironia și privirile tăioase. Ridică adesea tonul și au mania de a întrerupe pe interlocutor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top