Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. Surpriză NEAȘTEPTATĂ de la Alexa Chung

Stiri

FOTO. Surpriză NEAȘTEPTATĂ de la Alexa Chung

Alexa Chung a trecut la denim! Vedeta britanică, editor contributor la revista Vogue UK, își impresionează publicul cu o colecție denim AG care spune multe chiar despre stilul ei vestimentar, fiind una dintre cele mai apreciate ”it” girl.

Poate că nu ați citit bine: da, Alexa Chung a lansat o colecție pentru marca de denim AG, unul dintre planurile la care vedeta se gândea de mult, dar îi era greu să îl pună în aplicare. Linia vestimentară iese la vânzare de mâine, 15 ianuarie 2015. Colecția este inspirată de Jane Birkin și alte muze ale sfârșitului anilor 60 și de cultura hippie.

Colecția cuprinde rochii de blugi și fuste din material de blug, o idee care încântă femeile deoarece linia vestimentară este destul de versatilă și de cochetă. Alexa Chung este fidelă stilului care a consacrat-o, the street style, în designul pentru colecția ei de haine. Hainele marca Alexa Chung vor putea fi achiziționate de pe adresa web a firmei AG, mai repede decât în magazine.

Sursă foto: nosotras.com

Sursă foto: nosotras.com

Modelele variază ca prețuri, hainele costând între 93 de euro și 296 euro. Calitatea fustelor și rochiilor din blugi este garantată, iar versatilitatea ținutelor este deja un clișeu.

Susă foto: nosotras.com

Susă foto: nosotras.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top