Connect with us

Revistateo.ro

Cum să oferi textură părului drept

Par & Coafuri

Cum să oferi textură părului drept

O metodă rapidă de a-i oferi părului tău textură și volum este să folosești ondulatorul. Secretul este să ondulezi doar partea din mijloc a fiecărei secțiuni, fără a atinge vârfurile. Trece-ți apoi mâna prin păr și eventual aplică 2-3 picături de ser pentru netezire. Ai obținut în 10 minute un look natural, ușor dezordonat și plin de volum.

Împletește-ți părul în mai multe cozi sau într-una singură și apoi treci peste ea cu placa, de câteva ori. Când îl vei despleti, vei avea bucle naturale și ușoare care îți vor da volum. Cine ar fi crezut că părul drept poate obține textură cu ajutorul plăcii de îndreptat? Căldura fixează împletitura și oferă formă buclelor pe care urmează să le obții.

Spray-ul cu sare de mare este unul dintre produsele care nu ar trebui să îți lipsească atunci când vrei să îi dai puțină viață podoabei tale capilare. Aplică-l de la rădăcină spre vârfuri și răspândește-l uniform trecându-ți mâinile prin păr. Părul tău va avea mai multă textură, iar aspctul va fi unul natural, ondulat ușor. O idee bună pentru zilele în care te grăbești, nu?

Șamponul uscat se numără și el printre produsele care te pot ajuta să oferi volum părului drept. Multe persoane cred că este necesar ca părul să fie murdar pentru a putea folosi șamponul uscat. Adevărul este că, în timp ce absoarbe uleiurile în exces, acesta oferă textură și te ajută să te coafezi cu mai multă ușurință. Pulverizează șampon uscat pe lungimea firului de păr, însă ai grijă să nu exagerezi.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top