Connect with us

Revistateo.ro

Soluții HOMEMADE pentru DINȚI ALBI

Stiri

Soluții HOMEMADE pentru DINȚI ALBI

Nu orice vizită la stomatolog se poate lăsa cu un rezultat visat în privința dinților albi. Multe dintre trucurile pentru a avea dinți albi, chiar dacă nu sunt folosite de stomatologi la cabinetele lor, sunt recomandate de aceștia.

BENZI DE ALBIRE A DINȚILOR
Ai nevoie de: o folie de plastic tăiată în benzi mai mici, o pastă făcută din bicarbonat de sodiu și apă oxigenată (dacă nu ai apă oxigenată în casă este bun și sucul de lămâie). Amestecă cele două ingrediente și aplică-le cu degetele pe dinți. Lasă-le să acționeze 30 de minute după ce ai pus banda de albire (folia din plastic). După o jumătate de oră, clătește-ți gura cu apă și nu te mai spăla din nou pe dinți (se poate deteriora smalțul). De asemenea, evită să mănânci în următoarele două ore. Dacă repeți acest truc timp de 7 zile, vei vedea că dinții tăi sunt mai albi.

RENUNȚĂ LA FUMAT
Una dintre cauzele îngălbenirii dinților este fumatul. Mănâncă mere pentru a avea dinți mai albi, de fiecare dată atunci când îți vine pofta de o țigară. Tutunul colorează dinții cu pete maronii și galbene, în timp ce merele, datorită faptului că sunt zemoase și conțin vitamina C, îți spală și curăță bine dinții.

VENTILEAZĂ-ȚI DANTURA
Pentru a elimina petele de pe dinți, nu uita că prin ventilație poți curăța bine suprafața dentară. După fiecare ventilație (poți folosi un ventilator mic pentru copii, de jucărie) clătește-ți gura cu limonadă (fără zahăr). Repetă acest proces de două-trei ori la un interval de 3 minute în fiecare zi, timp de o lună. Vei vedea cum dinții tăi nu doar că sunt mai albi dar vor deveni mai receptivi atunci când se vor depune diferite resturi alimentare sau alte lichide, insesizabile la prima vedere, pe suprafața lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top