Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri de frumuseţe de pe mapamond

Frumusete

Trucuri de frumuseţe de pe mapamond

Trucuri de frumuseţe de pe mapamond.

Cum le dispar ca prin minune cearcănele hispanicelor. În mod cert ai încercat tratamentul cu felii de castravete proaspăt atunci când ochii îţi erau obosiţi şi încercănaţi. Un remediu şi mai bun, spun femeile din Spania, este cartoful. Pune aşadar câteva felii de cartof pe pleoape şi lasă-le să acţioneze 10 minute pentru a estompa culoarea albăstruie din jurul ochilor.

Ce folosesc braziliencele pentru a scăpa de celulită? Senzualele sud-americance îşi masează energic cu nisip zonele predispuse la celulită. Se pare că periajul uscat cu nisip este cel mai bun truc care previne “coaja de portocală”, cred braziliencele.

Buzele senzuale ale grecoaicelor. Atunci când frigul şi vântul le usucă buzele femeilor din Greacia, acestea recurg la binefăcătorul ulei de măsline. Ele spun că uleiul le hidratează şi hrăneşte buzele şi le conferă în plus un luciu apetisant.

Tinereţea chinezoaicelor. Se pare că poţi întârzia semnele îmbătrânirii dacă savurezi cu orice ocazie ceai alb, aşa cum fac gingaşele chinezoaice. Acestea ştiu că este o licoare miraculoasă, care le protejează pielea de radicalii liberi. Drept urmare, fă-ţi provizii de ceai alb şi renunţă la botox şi alte tratamente cosmetice scumpe.

Australiencele nu au mătreaţă. Cum se întâmplă asta? Ei bine, aceste femei adaugă în şamponul obişnuit câteva picături de ulei esenţial de eucalipt şi masează timp de 5 minute părul şi pielea capului înainte de clătire.

Unghii rezistente, exact ca ale dominicancelor. Tot ce trebuie să faci este să pui câţiva căţei de usturoi zdrobiţi bine în lacul de unghii preferat şi lasă-l deoparte timp de o săptămână. Nu te speria dacă manichiura va mirosi uşor a usturoi, căci după puţin timp acesta dispare şi astfel în câteva săptămâni unghiile tale vor fi mai rezistente şi vor avea un aspect îmbunătăţit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top