Connect with us

Revistateo.ro

„Știu cine sunt ADEVĂRAȚII ILLUMINATI”

Inedit

„Știu cine sunt ADEVĂRAȚII ILLUMINATI”

Întreg albumul Madonnei a apărut fraudulos pe Internet la sfârșitul anului trecut. Albumul „Rebel heart” urmează a fi lansat în luna martie și deja este unul controversat. Madonna a comparat publicarea albumului ei online fără voia ei drept un act terorist, „un viol artistic”.

Una din cele mai controversate piese ale Madonnei, „Illuminati”, produsă de Kanye West, vorbește despre o organizație secretă care ar conduce din umbră întreaga omenire, așa zisa Ocultă Globală. Cântăreața a acordat un interviu pentru publicația Rolling Stone unde a spus că ea îi cunoaște pe adevărații Illuminati.

Madonna a negat în acel interviu că ar aparține grupului Illuminati și că ea știe că acest nume a apărut în perioada iluminismului european, Illuminati fiind un cerc elitist format din persoane luminate: artiști, filozofi și oameni de știință. Epoca Iluminismului este cunoscută și rept Epoca Rațiunii, care s-a bazat pe revoluțiile feudale din secolele XVIII și XIX.

Albumul Madonnei, „Rebel heart”, apare pe 9 martie pe piață și include o serie de colaborări cu artiști faimoși. Printre aceștia se numără Nicki Minaj, Avicii și Diplo.

Despre Illuminati se crede că ar fi o organizație formată din masoni și alte figuri misterioase care conduc lumea prin interpuși: lideri politici, mesaje transmise prin muzică, filme sau corporații și bănci. Societatea Ordinul Illuminati a fost înființată pe 1 mai 1776 într-un oraș din Bavaria de Nord. Primul profesor al acestei școli de gândire a fost Adam Weishaupt, care preda drept canonic la Universitatea din Ingolstadt. Această mișcare a fost formată din persoane cu crez liberal care s-au ridicat împotriva monarhiei și a puterii clericale, o mișcare care s-a extins în toată Europa de Vest.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top