Connect with us

Revistateo.ro

Sarah Brightman va cânta în spaţiul extraterestru

Inedit

Sarah Brightman va cânta în spaţiul extraterestru

Sarah Brightman va cânta în spaţiul extraterestru. Artista, cunoscută publicului larg prin spectacolul „Phantom of the Opera”, va scoate din buzunar, sau mai bine zis din conturile bancare, aroape 52 de milioane de dolari pentru această misiune în spaţiu.

Sarah Brightman, care pe 14 august a împlinit 54 de ani, va deveni al optulea turist spaţial şi totodată primul artist profesionist care va vizita laboratorul de cercetări ştiinţifice, situat la o altitudine de 420 de kilometri deasupra Pământului.

Un loc într-o capsulă Soyuz pentru un turist multimilionar a devenit disponibil pentru toamna acestui an. Capsulele Soyuz sunt concepute pentru a transporta trei astronauţi deodată şi pentru a petrece pe orbită perioade de maximum şase luni.

Sarah Brightman a ajuns deja în Rusia în această săptămână, de unde va şi pleca în spaţiu şi trebuia să înceapă joi un program de pregătire de nouă luni, însă a ales să amâne antrenamentul până săptămâna viitoare, pentru a-şi reveni după o răceală, după cum a precizat agenţia de presă rusă ITAR-TASS.

Sarah Brightman este soprana cu cele mai mari vânzări din lume şi în acelaşi timp se poate mândri cu faptul că este singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance şi Classic. Are în palmares peste 180 de discuri de aur şi de platină, asta succesului fulminant pe care l-a avut în peste 40 de ţări.. În plus, celebra britanică este prima artistă invitată să cânte la Jocurile Olimpice de două ori: în 1992 la Barcelona şi 16 ani mai târziu, la Beijing.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top