Connect with us

Revistateo.ro

Kylie Jenner se teme de EXTRATEREȘTRI

Inedit

Kylie Jenner se teme de EXTRATEREȘTRI

Kylie Jenner (17), sora vitregă a lui Kim Kardashian a declarat că se teme de extratereștri. Aceasta a spus că este chiar obsedată de această idee, crezând că forme de viață extraterestră dau deja târcoale Pământului.

„Am fost în zona 51 și am vorbit cu mai mulți oameni care mi-au spus că au fost răpiți. Sunt foarte interesată de acest subiect, însă extratereștrii mă sperie iar eu cred 100% în existența lor”, susține Kylie Jenner într-un interviu pentru revista Cosmopolitan.

Vedeta din „Keeping Up with the Kardashians” nu fuge de înfruntarea temerilor, acest lucru fiindu-i însuflat de la tatăl ei, care i-a spus să nu îi fie frică de nimic, niciodată: „El mereu ne-a spus să facem lucruri de care ne este teamă, așa că mereu caut lucruri noi, de care mă tem”, spune vedeta.

Cu toate că îi plac provocările, vedeta despre care se zvonește că ar avea o relație cu rapperul Tyga, nu se vede niciodată cântăreață, cu toate că i-ar plăcea enorm de mult acest lucru. Aceasta s-ar mulțumi și cu simple ore de canto.

Sursă foto: promitflash.de

Sursă foto: promitflash.de

„Mama și surorile mele sunt obsedate de muncă, iar să văd succesul de care se bucură ele mă motivează”, susține Kylie Jenner în legătură cu posibilele ore de canto pe viitor sau vreo carieră ipotetică în muzică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top