Connect with us

Revistateo.ro

Actorul Greg Plitt a murit într-un accident teribil

Stiri

Actorul Greg Plitt a murit într-un accident teribil

Actorul Greg Plitt a murit într-un accident teribil. Actorul, în vârstă de 37 de ani, se afla cu mai multi prieteni lângă o cale ferată şi, potrivit unor relatări ale martorilor, filma ceva chiar în momentul accidentului.

„Era îmbrăcat tot în negru. A venit trenul şi l-am văzut împiedicându-se peste linii. Avea o cameră video în mână”, a declarat un pasager care a văzut momentul şocant când mijlocul de transport l-a spulberat pe actorul american. Autorităţile au deschis imediat o anchetă în acest caz pentru a se afla motivul pentru care barbatul nu s-a ferit din calea trenului.

Ultimul rol interpretat de Greg Plitt a fost acela din producţia TV „Work Out”, difuzată de TV Bravo şi a participat la emisiunea „Friends to Lovers”, difuzată tot de Bravo şi care are debutează in noua grilă chiar astăzi.

Actorul, care mai era şi instructor de fitness, a apărut în 2013 în „Grudge Match: Faceţi pariurile/ Grudge Match”, alături de Sylvester Stallone şi Robert DeNiro. Totodată, a jucat în filme célèbre precum „Terminator – Salvarea/ Terminator Salvation” şi „Agenţia secretă/ The Good Shepherd”.
Greg Plitt a absolvit Academia militară West Point, după care a lucrat ca model pentru branduri vestimentare ca Under Armour, Old Navy Jeans, dar şi pentru Calvin Klein. Acesta a apărut şi pe coperta unor reviste precum Maxim, Men’s Fitness şi Instinct Magazine, pentru a promova un stil de viaţă sănătos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top