Connect with us

Revistateo.ro

Obiceiuri zilnice care îţi pun sănătatea în pericol!

Sanatate

Obiceiuri zilnice care îţi pun sănătatea în pericol!

Obiceiuri zilnice care îţi pun sănătatea în pericol!

Mersul zilnic pe tocuri. Boala de care suferă din ce în ce mai multe femei a fost denumită de către un chirug pediatru drept “mahmureala tocurilor” şi se manifestă printr-o senzaţie extrem de neplăcută, ca după o noapte de dansat pe platforme. Pe lângă aceste junghiuri, purtarea în mod frecvent a tocurilor afectează în timp încheieturile şi muşchii picioarelor şi poate chiar cauza artrită ori deformarea picioarelor. Pentru că sunt perfect conştienţi de faptul că femeile nu vor renunţa nici în ruptul capului la acest tip de încălţări, specialiştii recomandă măcar reducerea înălţimii tocurilor de la 10 la 5 cm, pentru a limita astfel problemele de sanatate amintite mai sus.

Privitul către soare. „Daca te uiti direct la soare cateva secunde poate fi extrem de periculos pentru ochii tai si poate cauza chiar orbire”, a declarat Sarah Farrant, medic ORL. Astfel, doctorul recomandă să purtăm ochelarii de soare pe tot parcursul anului , nu doar pe durata sezonului estival.

Fumatul pasiv. Cu toţii ştim cât de nociv este fumatul şi cu atâţia fumători în jur, eşti supus fără să vrei fumatului pasiv. Conform doctorului Laurence Gerlis, de la clinica londoneza SameDayDoctor, fumatul pasiv este un risc pe care nu e bine să ţi-l asumi. „Fumatul pasiv este extrem de periculos, indiferent de cat de mult sau putin esti expus la el. Chiar si sa locuiesti cu un fumator care nu fumeaza in casa este un lucru rau, chiar teribil pentru copii. Vor respira non stop toxine”.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top