Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie să știi despre fardurile de pleoape

Stiri

Ce trebuie să știi despre fardurile de pleoape

Cel mai important lucru pe care trebui să îl știi despre farduri este data de expirare. Acesta este unul dintre cele mai sensibile produse și nu ar trebui să îl folosești sub nicio formă după ce a expirat. Formulele lichide sau cremoase au o durată de viață de până la 12 luni, în timp ce pudra poate dura mai mult. Este important ca fardul de pleoape să aibă cât mai puțin contact cu mediul exterior și cu mâinile tale. Dacă totuși obișnuiești să îl aplici cu degetele, șterge periodic suprafața acestuia cu un șervețel umed, în cazul în care este o pudră.

Un fard de pleoape bun nu este neaparat costisitor, însă trebuie să fie bine pigmentat și suficient de moale pentru a se putea întinde uniform. De asemenea, ar trebui să reziste pe pleoape suficient timp, chiar și fără un primer. Stai departe de culorile tari, calcaroase și aproape transparente deoarece nu te poți baza pe aceste farduri neaderente și slab pigmentate.

Dacă ai ochii sensibili, trebuie să iei acest aspect în considerare atunci când cumperi un fard de pleoape. Află mai multe detalii despre formulă și ingrediente și eventual cere ajutorul specialiștilor din magazine. Orientează-te numai spre brandurile mari și nu cumpăra produse de la producători despre care nu știi nimic. Nu uita că tot ce intră în contact cu pielea ta este absorbit și intră în organism într-o anumită proporție, așa că refuză să achiziționezi produse despre ale căror ingrediente nu știi mare lucru.

Nu uita să te demachiezi! Nu dormi cu fardul și cu niciun fel de machiaj pe față. Acest lucru grăbește apariția ridurilor, a liniilor fine și chiar a infecțiilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top