Connect with us

Revistateo.ro

Cum să-i pui numele viitorului tău copil

Stil de viata

Cum să-i pui numele viitorului tău copil

Citeşte aici cum să-i pui numele viitorului tău copil. Potrivit parentdish.co.uk, Oficiul Naţional de Statistică din UK a publicat un raport prin care s-au luat în considerare cele mai des postate nume de către părinţi şi astfel a fost creat un top al celor mai populare.

Alături de acest clasament, dar şi de tendinţele urmărite şi studiate de anumiţi specialişti, a fost concepută o listă de 10 de nume despre care se crede că vor deveni cele mai populare în 2015.

FETE: Darcy, Beatrice, Elsie, Wilow, Evelyn, Ivy, Violet, Victoria, Edith, Eloide

BAIETI: Theodore, Eli, Ronnie, Felix, Albert, Austin, Ernest, Otto, Rudy, Emil

În afară de chestionarele distribuite părinţilor, studiul mai are la bază şi diferite analize legate de influenţa culturii pop. Astfel, s-a stabilit o legătură cu trendurile stabilite de seriale sau filme celebre ori chiar de vedete de la Hollywood, cum sunt personajele Piper din Orange is the New Black sau Elsa şi Anna din Frozen.

În plus, mai există şi o aşa numită categorie a numelor care au o semnificaţie puternică şi oferă o identitate aparte atunci când sunt pronunţate, ca de exemplu Titan, Royal, Saint sau Noble, care se află pe lista numelor în trend pentru 2015.

Un alt trend îl reprezintă folosirea de nume specifice fetelor pentru băieţi, cum sunt cele precum Alexis, Carey, Darian, Elisha, Jordan, Kai, Loren, Sidney sau Star.

Numele simple vor reveni şi ele la modă, astfel că mulţi bebeluşi se vor numi Isa, Eva, Ida, Lou, Lia, Ben, Finn, Jack sau Tom.

Printre numele care vor fi populare în 2015 se mai află: Ella, Emma, Jacob, Addison, Flora, Jayden, Kellen, Liam, Angus, Cale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top