Connect with us

Revistateo.ro

Dr. Calin Dobos ne vorbeste despre marirea buzelor

Frumusete

Dr. Calin Dobos ne vorbeste despre marirea buzelor

Nu cea de mărire a buzelor, ci de micșorare a capului. Nu dăm nici nume, nici poze ca nu cumva să fim acuzați de răutate. Sau de invidie. Lasând gluma deoparte, dar cu întrebarile pregătite, am stat de vorbă cu medicul chirurg estetician, Călin Doboș, despre procedura de mărire a buzelor. E periculoasă? Are contraindicații? Să aflăm împreună.

Buzele pot fi modificate prin intervenții chirurgicale, implant cu silicon, injectare cu grăsime, cu substanțe permanente sau cu acid hialuronic, acesta fiind și cel care nu prezintă niciun pericol real. Injectarea cu hialuronic nu are contraindicații, dar nu este recomandată persoanelor care au boli grave autoimune, degenerative sau de ordin local, cum ar fi herpesul, inflamații, tumori. Acidul hialuronic este produsul ideal pentru modelarea buzelor, dar atenție la cine apelați pentru procedură: este un act chirurgical și trebuie respectate toate condițiile igienice și legale.

Citeste AICI: Ce spun buzele despre tine

Pentru un rezultat natural, mărirea se face treptat. Un acid hialuronic de bună calitate poate ține 2 sau 3 ani, după câteva injectări. Așadar, cine face lunar, are o problemă. De calitate! Ce i se poate întâmpla unei persoane care exagerează cu hialuronicul? Mai nimic. În afara aspectului ciudat, de bot de rață tamponată, restul sunt mituri false. Adică, nu putem vorbi nici despre colțuri căzute, nici despre riduri, ci doar despre preferințele ”finanțatorului” operației. Câtă vreme tratamentele sunt făcute corect, se oprește îmbătrânirea zonei respective. Când se renunță la procedură, totul revine la starea inițială și nu va arăta mai rău. Colțurile lăsate ale gurii pot fi corectate cu acid hialuronic, iar rezultatul este un aspect întinerit. Buzele subțiri pot fi făcute mai voluminoase, cele neconturate sau inegale pot fi, de asemenea, ajustate cu acid hialuronic.

Deși nu ar trebui să existe o limită de vârstă pentru că este vorba despre injectarea unei substanțe biologice, medicii fac aceste intervenții doar celor care au peste 18 ani. O fiolă cu cel mai bun acid hialuronic costă 250 de euro. Dar cum este o piață liberă, prețul poate fi și mai mare. De obicei, la o astfel de procedură apelează femeile, bărbații într-o proporție mai mică, între 5 și 7 la sută.

În principiu, pacienta îi spune medicului ce ar vrea să obțină. Când aceasta nu-și mai dă seama că buzele ei au devenit prea mari, medicul ar trebui să o atenționeze că se depășește granița spre vulgar. Nu uitați, însă, că și medicii pot avea gusturi diferite. E ca în artă: nu toți avem aceleași idei despre frumos!

De multe ori, femeile au ca modele, vedete, persoane publice. Și atunci, cu poza în mână dau fuga la medicul estetician. Uneori se poate obține ceva similar cu modelul, alteori nu, dar există și cazuri în care poate ieși chiar mai bine.

Atenție, botoxul nu este folosit pentru mărirea buzelor, ci pentru riduri. Așadar, nu uitati: o modelare discretă și cu bun gust a buzelor, poate aduce un plus de voluptate și feminitate!
Acesta nu este un pamflet, iar dacă cineva s-a recunoscut printre rânduri, foarte bine! Înseamnă că suntem foarte buni!

3 Comments

3 Comments

  1. Madalina P

    2016-01-08T14:44:17+02:00 at 2016-01-08T14:44:17+02:00

    Imi place sinceritatea articolului. : )) Ce este mult strica de fiecare data! Eu am optat pentru botox, tot la dl Dobos, pentru ca nu mi se pare ca am nevoie de o marire a buzelor, nu vreau sa arat vulgar. Ma simt bine asa, insa botoxul imi confera buzelor fermitate si putina voluptate si efectul este absolut uimitor. Ma intinereste cu cativa ani buni! Recomand!

  2. Bianca

    2016-03-08T22:16:14+02:00 at 2016-03-08T22:16:14+02:00

    Eu mi-am mărit buzele cu grasime proprie la doctor Calin Dobos.
    Rezultatul este definitiv,de durata.
    Dar cine vrea sa primească cadou din parte Dn Doctor Calin Dobos
    O injectare cu acid hialuronic cadou sa participe la concurs pe pagina lui de Facebook

    http://drdoboscalin.ro

    https://facebook.com/story.php?story_fbid=10153530527645857&substory_index=0&id=390122420856

  3. Monica

    2017-03-22T21:48:27+02:00 at 2017-03-22T21:48:27+02:00

    Si eu mi-am marit buzele la dnul. doctor Calin Dobos si sunt foarte dezamagita.
    Am fost de mai multe ori la dansul si pana la urma m-am ales cu o simetrie gresita <>.
    Mi-am umplut si ridurile de lanaga nas si m-am trezit cu o umflatura destul de urata (ai impresia ca tin continuu o bomboana la nivelul gingiei).
    Sunt hotarata sa nu ma mai duc la dansul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top