Connect with us

Revistateo.ro

Britney Spears este ÎN DOLIU!

Inedit

Britney Spears este ÎN DOLIU!

Cântăreața americană Britney Spears trece printr-un moment dificil: fostul ei iubit, John Sundhal, a fost omorât de talibanii din Afghanistan.

Povestea lor de iubire nu a fost una publicată în ziare și reviste, însă din informațiile pe care au reușit să le obțină jurnaliștii, se pare că Britney l-a cunoscut pe John în 2007, pe vremea când era internată la un centru de dezalcoolizare, amândoi fiind alcoolici anonimi, deși gurile rele ar spune că mai degrabă s-au cunoscut la rehab.

Relația lui Britney cu John nu a durat foarte mult în acel an, deși aceasta a fost văzută foarte des cu Sundhal plimbându-se pe străzi. Chiar înainte de a se cupla cu Charlie Ebersol, actuala ei pereche, Britney Spears a mai încercat o tentativă de a se împăca cu John Sundhal, dar, evident, nu a mers. După ce cei doi s-au despărțit, Britney a continuat să cânte, iar John a început să muncească pe câmp de război.

Fostul iubit al lui Britney Spears a devenit pilot în zone de război, fiind ucis de talibanii afghani. Ziarele americane scriu că Britney este foarte tristă după ce a aflat această fatidică veste, chiar dacă nu a menționat nimic despre John pe rețelele de socializare.

Cei mai mulți dintre fanii lui Britney Spears dau crezare informației că Britney este foarte tristă deoarece cu toții știu că John Sundhal a fost persoana care a vindecat-o, prin faptul că i-a fost aproape, de alcoolism în anul 2007.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top