Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 22 ianuarie 2015

Stiri

Horoscop 22 ianuarie 2015

Horoscop 22 ianuarie 2015 – Berbec
Ar fi bine sa te asezi doar pe tine azi in prim plan si sa te ocupi mai mult de tine. Ai si tu nevoie de ocrotire, de ingrijire, de infrumusetare, de aceea orice activitate in care acorzi prioritate corpului sau sufletului tau este binevenita. Ca mergi la un concert sau citesti o carte, ca te duci la coafor sau la sala de sport, efectele acestor daruri pe care singur ti le oferi cu ingaduinta se vor vedea imediat si se vor traduce prin buna dispozitie, calm, tonus ridicat si o stare de confort general de care rareori ai parte. Lasa pe oricine altcineva la o parte si adu-ti aminte de propriile tale nevoi si dorinte.

Horoscop 22 ianuarie 2015 – Taur
Te simti blocat intr-un punct mort din care nimic nu se mai misca si esti gata sa renunti, coplesit de pesimism. Aduna-ti fortele si indreapta-ti privirea si spre cer, pentru ca de acolo va veni si solutia adecvata. Totul e sa crezi cu tarie ca vrei acel ajutor, sa il lasi sa se manifeste in viata ta si, daca vine sub alta forma decat cea pe care ai fi dorit-o tu sau nu coincide cu propriile tale principii, s-o accepti totusi. Nu intotdeauna solutia divina e aceeasi cu cea umana, deci nu te impotrivi, pentru ca sigur e varianta optima pentru tine in acel moment. Nu te astepta ca un vis implinit sa arate neaparat asa cum ti l-ai imaginat tu.

Horoscop 22 ianuarie 2015 – Gemeni
Lumea nu te intelege deci sa nu te mire ca auzi in jurul tau si judecati nemeritate sau incorecte la adresa ta. E pentru ca tu esti cu cativa pasi inaintea multora iar ei nu pot accepta viziunea ta moderna, avangardista originala. Mergi pe calea ta, nu te lasa nici oprit din drum si nici tras inapoi de cei cu pareri conservatoare. Intr-o zi iti vor da dreptate si vor gandi ca tine, dar tu deja vei fi atins un nivel net superior lor. Tu trebuie sa ai rabdare cu cei demodati, invechiti sau fricosi sa mai incerce si altceva, pentru ca tu esti liber sa urci pana unde vrei, dar cat mai sus!

Horoscop 22 ianuarie 2015 – Rac
Unii iti spun sa stai pe loc, sa nu pornesti aventura care ti se deschide acum in fasa ochilor, ca e riscanta, ca nu stii tot ce trebuie, ca nu esti pe un teren stabil. Desi esti o fire prudenta, de obicei, pe tine te atrage ca un magnet sa-i dai drumul chiar acum, fara sa mai tii cont de precautii sau de suspiciunile celor din jur. In fond, conteaza cat de pregatit te simti tu in aceasta poveste, nu cat de sustinut esti de ceilalti. Nu ai parte de tovarasi prea dinamici, curajosi sau optimisti si e normal ca prezenta lor mai mult sa te incurce, dar tu esti sigur pe tine si increzator ca directia aceasta duce unde trebuie. Continua!

Horoscop 22 ianuarie 2015 – Leu
Ai ajuns intr-un punct sensibil al unui proiect, dar nu din vina ta, ci din cauza interventiei nedorite a unui inamic. Isi baga coada unde nu-i fierbe oala si iti strica tie planurile. Nu te revolta inutil impotriva lui, pentru ca exact asta asteapta el de la tine: sa te irite. L-ai atata si mai tare, deci trateaza cu rabdare aceasta situatie: se va retrage singur din aceasta chestiune, cand va vedea ca-l ignori si nu tii cont de piedicile tale. Cand va vedea ca tu iti vezi mai departe de treaba ta cu calm si cu incredere in reusita, va fierbe de invidie, dar nu va avea nicio putere asupra ta.

Horoscop 22 ianuarie 2015 – Fecioara
Vindeca-ti inima de emotii negative, pentru ca le-ai acumulat fara motiv. Chiar nu ai de ce sa suferi: ti-ai infestat singur inima cu trairi negative care iti fac rau, de aceea ai nevoie de o detoxifiere totala. Iarta, uita, inchide sipetul cu amintiri triste, nu mai privi inapoi la lucruri care te dor. Ce a fost a fost, ar trebui sa mergi mai departe cu lectia invatata, fara sa tot treci in revista ce a fost mai neplacut. Imagineaza-ti ca tristetea ta se duce pe o apa, la vale, si in urma ramane un suflet eliberat de o povara nemeritata. Arunca balastul peste bord si zboara liber din nou!

Horoscop 22 ianuarie 2015 – Balanta
Esti suparat ca lucrurile nu pot evolua in directia visata deocamdata, dar nu sari la concluzii finale. Lucrurile sunt inca intr-o continua schimbare, practic nu s-a ajuns la nivelul la care poti spune ca intelegi exact situatia, deci mai ai putintica rabdare. Mai ai de trecut printr-un hop inainte de a primi ceea ce doresti, ca atare nu-ti pierde increderea, speranta ca va fi bine. Acum, pe moment, esti nervos si nemultumit ca visul tau nu s-a implinit, dar mai sunt inca unele aspecte care de-abia de acum urmeaza sa apara si sa completeze tabloul general. Nu azi, dar maine… poate?

Horoscop 22 ianuarie 2015 – Scorpion
Joci un rol important in grupul din care faci parte, fie ca e vorba de echipa de lucru, fie de prietenii tai. Lumea iti apreciaza sfaturile si compania, pentru ca esti o sursa de energie pozitiva pentru ei. Stiu ca intotdeauna se pot baza pe ajutorul tau, pentru ca tu vezi lucrurile dintr-un alt unghi decat ei, deci le poti fi de folos cand ei se simt blocati in ceata. Au darul de a-i invata pe altii ce sa faca, de parca tu ai fi o enciclopedie ampla de solutii si raspunsuri, la care se poate apela usor. O faci cu sinceritate si neconditionat doar pentru ca tu detii solutia pentru ei: de ce ai tine-o doar pentru tine?

Horoscop 22 ianuarie 2015 – Sagetator
Nu stii incotro s-o iei, ori pentru ca, momentan, nu ai nicio solutie, ori pentru ca ai mai multe variante la dispozitie si niciuna nu e pe placul tau. Daca tot esti in asemenea dilema, stai pe loc, nu lua azi decizia finala, pentru ca vor mai aparea unele detalii foarte curand care te vor ajuta sa intelegi mai bine pe ce nivel te afli. Cere ajutor sau indrumare, accepta sa fii calauzit pe una din aceste directii, pentru ca ai pe cineva alaturi care a depasit cu brio un astfel de hop si acum stie sa dea sfaturi si la altii. El poate fi un exemplu care a reusit si care e demn de urmat.

Horoscop 22 ianuarie 2015- Capricorn
Chiar daca ai si tu orgoliile tale si nu-ti place sa fii tratat ca si cum ai fi fragil, sunt momente in care trebuie sa accepti ca ai si tu nevoie de ajutor. E frustrant pentru cineva ca tine sa vezi ca lumea iti poarta de grija, te priveste cu mila, te alina cu vorbe dulci, dar om esti si tu, nu esti de piatra! Topeste-ti inima in fata lor, accepta-le gesturile de afectiune, care sunt foarte sincere, lasa garda jos! Ce-ar fi sa le arati ca esti si tu sensibil? Chiar daca esti mai rational din fire, sunt momente in care trebuie sa dai platosa de auto-protectie jos si sa-ti arati sufletul. Un copil, un animal, o floare, un peisaj nu se poate sa nu te miste!

Horoscop 22 ianuarie 2015- Varsator
Esti foarte sensibil azi la nevoile celor cu probleme, si sufletul tau rezoneaza cel mai mult in preajma copiilor. O misiune umanitara ti s-ar potrivit de minune, de la nivelul cel mai mic, dand cuiva de pomana pe strada, pana la ceva mult mai grandios, militand pentru drepturile celor nevoiasi, te simti implinit daca reusesti sa alungi, macar pentru o clipa, lacrimile de pe chipul unui copil. Orice gest legat de grija pentru cei sarmani sau singuri e perfect compatibil cu modul tau de a fi, de a gandi, de a te dedica, si esti gata sa daruiesti ceva din ceea ce ai sau esti pentru a face cuiva un bine. Esti bun, esti dedicat, esti altruist: bravo tie!

Horoscop 22 ianuarie 2015- Pesti
Ridica-te pentru libertatea ta, nu accepta la nesfarsit o postura de subaltern, de slujitor in beneficiul altuia! Ai si tu drepturile tale, deci nu are rost sa continui sa muncesti mereu pentru altul. Ca e vorba de o activitate profesionala care te tine mereu smerit in fata unui superior agresiv sau simti ca toate greutatile familiei cad numai pe umerii tai, a venit vremea sa spui stop! Asuma-ti rolul atat cat e normal pentru puterile tale si pentru rolul pe care il joci in acel loc, dar nu lua mai mult decat poti duce. Paseaza si altora, distribuie sarcinile celor care stau degeaba si mai si refuza ce e deja prea mult!

Horoscop 22 ianuarie 2015 oferit de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top