Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Gemeni-Scorpion

Compatibilitate Gemeni-Scorpion. Ceea ce va admira Geamănul la Scorpion este pasiunea dezlănțuită cu care acest semn zodiacal își cucerește de obicei prada. Scorpionul îl poate învăța pe nativul Gemeni cum să cucerească pe cineva fără a face multe giumbușlucuri sau a vorbi mult, mai ales dacă ne gândim la cât de mult vorbesc Gemenii și cât de visători sunt uneori.

Gemenii însă preferă să fie liberi și nu acceptă să trăiască în cușca nimănui, cu toată că și aceștia, la fel ca și Scorpionii, sunt suficienți de geloși și de posesivi. Scorpionul va interpreta însă altfel dorința de libertate a Geamănului, considerându-l o persoană care nu respectă relația și își face de cap pentru că nu are sentimente reale, ci urmărește doar interesul. Cei doi ajung greu să se înțeleagă unul pe celălalt, iar o relație bazată doar pe atracția fizică nu poate dura foarte mult.

Compatibilitate Gemeni-Scorpion. Aerul posesiv al Scorpionului nu-l face pe Geamăn să se simtă în apele sale, acesta având chiar tentația să îl înșele, să caute în altă parte ceea ce nu poate primi de la perechea sa. În primul rând, Gemenii caută înțelegere de la partener, și aici este vorba despre înțelegerea personalității lor complexe (nici Gemenii nu spun că sunt foarte ușor de integrat).

Scorpionul mai degrabă este rece și imprecis de la bun început decât să fie cald și deschis mereu tuturor fanteziilor sau discuțiilor. Cu toate că este expert în pat, Scorpionul nu suportă să vadă că Geamănul are anumite fantezii sexuale la care s-a gândit și el, deoarece nu își mai poate demonstra întâietatea și supremația, iar asta este o lovitură fatală pentru un Scorpion.

Compatibilitate Gemeni-Scorpion. Mai mult, Scorpionilor le place să petreacă timpul mai mult prin spațiile închise decât pe afară, cu precădere în căminul conjugal. Dacă unui Geamăn îi vine ”minunata” idee să iasă în oraș cu prietenele sau prietenii, Scorpionul îi face deja crucea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top