Connect with us

Revistateo.ro

Avem LISTA: Iată ce nume SONORE vor cânta la Premiile Grammy 2015!

Stiri

Avem LISTA: Iată ce nume SONORE vor cânta la Premiile Grammy 2015!

Bomba a explodat pe Twitter ieri seară: s-au anunțat numele artiștilor care vor cânta pe scena Premiilor Grammy din acest an, iar pe listă avem nume unul și unul. Lista oficială sună așa: Madonna, Ariana Grande, Sam Smith, Usher, Pharrell Williams, Common și John Legend, Miranda Lambert, Ed Sheeran, AC/DC, Eric Church și… Rihanna?

Madonna își lansează noul album „Rebel Heart” în una martie, iar evenimentul Grammy 2015 îi prinde numai bine pentru a-și promova melodiile de pe noul ei disc, însă, regina muzicii pop ar putea fi eclipsată de apariția Rihannei, care și ea la rândul ei este posibil să își lanseze un nou single, cântat în premieră la Premiile Grammy.

Sursă foto: cromosomax.com

Sursă foto: cromosomax.com

Pe contul oficial al evenimentului s-a postat un mesaj care ne duce cu gândul la apariția cântăreței din Barbados la Grammy, și asta deoarece mesajul postat conține 8 ancore, care ar putea simboliza #R8 sau Rihanna Navy. Însă, ce piesă va lansa Rihanna dacă gurile rele spun deja că o va eclipsa pe Madonna, care vine pregătită cu melodiile de pe Rebel Heart?


Living for Love, una din piesele Madonnei de pe albumul „Rebel heart”, care a apărut piratat pe Internet. UPDATE: Cel care a uploadat melodiile de pe albumul Madonnei a fost prins și arestat. Madonna își va prezenta noul album la cea de-a 57-a aniversare a Premiilor Grammy, care va avea loc pe 8 februarie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top