Connect with us

Revistateo.ro

Teo

Blog

Despre nadejde

TeoAm invatat de la un prieten drag ca e important ce-ai facut in viata asta, dar poate si mai important pentru tine e ce ai „pe teava”. Ce vrei sa faci. Ce inca n-ai apucat sa cristalizezi sau sa expui, dar lucrezi in tine sa iasa. Si va iesi.

E esential ce ai de dat de azi incolo, ziua care vine, in care tu vei fi mai bun, mai plin, mai indatoritor, mai duios si mai delicat. Daca fiecare zi care trece te face sa fii multumit de tine, facandu-i si pe cei iubiti tie sa fie mandri ca-ti sunt aproape, e exact asa cum trebuie sa fii.

Nu ziua de ieri ma face cine sunt, desi asa ar parea. In ciuda tuturor evidentelor, ce ma defineste e ziua de maine, ceea ce stiu ca voi oferi lumii intregi si mie, ma face sa fiu cu adevarat mai apropiata de desavarsirea catre tind.

Vom fi cine stim noi ca putem fi, chiar daca au fost momente in care am cugetat, fara a actiona evident. Dar vom fi. Voi fi. Vei fi. Nu e alta cale.

6 Comments

6 Comments

  1. RODOGALETITIASIMONA

    2013-10-17T07:08:43+03:00 at 2013-10-17T07:08:43+03:00

    NDEJDEA ESTE ORICUM UN TEL!cuvintul acesta spune tot!!!!

  2. Liliana Daniela

    2013-10-17T07:54:45+03:00 at 2013-10-17T07:54:45+03:00

    Ascult in momentul asta melodia „un actor grabit”. Laura Stoica a ajuns oare la desavarsire? Asta e…, a murit cu nadejdea si cu o sarcina mult dorita. Cu siguranta o artista desavarsita.
    Dar sa nu fim pesimisti. Eu cred ca tu te-ai desavarsit pana acum. Ramane doar sa traiesti, sa traiesti frumos, asa cum stii. Bucuria pe care ne-o arati zilnic, ne ridica din toate necazurile si ne face sa te dorim din ce in ce mai mult. Iti tin pumnii sa poti darui in continuare fara sa te epuizezi, ci sa te incarci pozitiv prin daruirea ce ne-o oferi. Te asteptam. Pe diseara!

  3. Simeona

    2013-10-17T09:21:22+03:00 at 2013-10-17T09:21:22+03:00

    „Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi.” 
    Am incercat din rasputeri sa implinesc acest ideal dar, deseori imi iesea exact invers decat intentionam. De fiecare data ma durea sufletul pentru nepriceperea si neputinta mea. Atunci, am inceput sa ma intreb: de ce?
    Desi nu am certitudinea ca am ajuns la cea mai buna concluzie, am inteles ca, atata timp cat, cu tine insuti, esti exagerat de critic, esti aspru, esti perfectionist, esti mereu nemultumit de tine, iar realizarile tale au la baza indelungi eforturi si biciuiri, nu ai cum sa fii altfel cu ceilalti. Asta inseamna ca, inainte de a-i iubi pe ceilalti, este nevoie sa ne iubim pe noi, dar, mai ales, sa stim ce inseamna „a iubi”.
    O, Doamne, atunci am inteles si de ce nu primesc, la randul meu, iubire.
    Si, astfel, am plecat in cautarea iubirii, mai intai ratacind bezmetic, dand cu capul de toate ulucile, pana am inteles ca adevarata cale catre iubire este intelepciunea. Unii o pot afla mai devreme, altii, mai tarziu, altii, la sfarsitul vietii, altii…
    Acum, nimic nu mi se pare mai frumos si mai inaltator decat sa cauti iubirea.
    Dar, cum ramane cu iubirea aproapelui? Pai, pana una-alta, am inteles ca, deocamdata nu stiu sa iubesc dar, fac tot ce imi sta in putinta sa nu mai provoc durere, sa nu mai fac pe cineva sa sufere. Iar daca, fara voia mea, ranesc pe cineva, fac tot ce pot ca sa indrept si, mai ales sa invat din greseala mea astfel incat sa nu se repete.

    Iar eu, caut mai departe iubirea si numai dorinta implinirii prin iubire ma face sa primesc fiecare zi ca pe o nadejde.

    Sa ne intalnim in iubire, Teo.

  4. Rosoga Letitia Simona

    2013-10-17T20:50:53+03:00 at 2013-10-17T20:50:53+03:00

    Teo ma uit acum la wow biz!!Iulia albu vorbeste de scoli!spune ca putea sa i moara si un caxtor in cap!!!!Hello nu era mai corect PE CAP OARE!!!!!

  5. Florentina

    2013-10-17T21:52:42+03:00 at 2013-10-17T21:52:42+03:00

    Teo, esti MINUNATA…
    Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca pe tine si pe draga ta MAIA.
    Iti doresc sincer, multa sanatate, reusite si Maia sa-ti aduca numai bucurii!
    Cu drag, Florentina
    P.S.Sincere felicitari pt. frumoasa ta emisiune si pentru „Nasica” ta & intreaga ta echipa minunata!

  6. Maria

    2013-10-19T12:58:02+03:00 at 2013-10-19T12:58:02+03:00

    Draga Teo Trandafir,
    M-am decis sa-ti scriu in urma acestui citat: „Vrem sa aratam ca se poate, ca exista speranta, ca Romania e o tara in care se nasc in fiecare zi copii care vor fi educati altfel decat noi, ca noi insine putem sa ne educam zi de zi in asa fel incat, la un moment dat, sa fim la inaltimea copiilor nostri si sa le lasam o tara in care se poate zambi pe strada si spune din senin” ,dar cu parere de rau,cu durere in suflet si cu lacrimi in ochi iti spun ca nu Romania beneficiaza si se bucura de rezultatele extraordinare ale fetitei mele,ci Marea Britanie. Precum foarte multe familii am plecat din tara pentru si pentru pentru copiii nostri.
    Ieri 18 octombrie Alexandra a fost premiata la singura scoala a viitorului din Anglia. Are aproape 12 ani,este un copil model, cuminte si muncitor. Aceste lucruri au ajutat-o sa fie desemnata castigatoarea anului 7 dintre sute de copii care sunt englezi. Datorita faptului ca a plecat din Romania cu un bagaj de cunostinte extraordinar de mare si asta datorita tuturor profesorilor de la Scoala din Romania care i-au deschis drumul in viata,putem sa spunem cu mandrie ca suntem romani si prin seriozitate si munca putem sa ajungem sus ,acolo unde unii spun ca Anglia este cea mai puternica Institutie a Invatamantului.
    Amuzant este modul in care a perceput ea lucrurile…” mami,astazi toti elevii anului 7 am fost in amfiteatru unde elevii au fost premiati pentru rezultatele lor si au primit cate o diploma. Erau chemati in fata tuturor,aplaudati si felicitati. In timpul asta eu ma rugam si la sfarsit scria mare pe plasma numele meu. Mi-au fost prezentate toate proiectele si lucrarile,copiii m-au aplaudat si toti profesorii au venit si m-au felicitat.Eu am intrebat-o daca a multumit,a spus ca da si s-a dus repede la locul ei. Cred ca nici nu a realizat ceea ce s-a intamplat cu ea ,decat poate acasa cand am intrat pe contul scolii unde scria ca este castigatoarea anului 7 pentru rezultate exceptionale.
    In incheiere pot sa va spun cu mandrie ca sunt si foarte multi romani care fac lucruri extraordinare,dar nu se vorbeste despre ei,ci doar despre cei care fac rele.
    Va doresc o zi minunata
    Maria

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top