Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Rac-Pești

Compatibilitate Rac-Pești. Două semne zodiacale care lucrează cu inima. Totul pornește din inimă la cei doi, multă lume întrebându-se de ce nu sunt capabili să gândească logic atunci când are loc o ceartă și să poate trece rațional mai departe. Păi tocmai de-aia: pentru că atât unul cât și celălalt au înlocuit creierul cu un suflet foarte mare, suflet ce poate fi rănit ușor.

Racul are uneori tendința să dădăcească iar Peștele este singurul semn zodiacal care se oferă dădăcit de Rac. Cei doi pot conviețui împreună având cam aceleași preferințe culinare, artistice, sexuale și chiar politice. Filozofia de viață a amândurora este să facă mereu ceea ce simt și să lase lucrurile la voia întâmplării, deoarece destinul are o forță mai mare decât orice plan complex pe care l-ar schița vreunu dintre ei.

Compatibilitate Rac-Pești. Capriciile Racului sunt suportate cu vrednicie de Pește, și asta pentru că și Peștele are toanele lui, momentele în care vrea să fie singur sau se supără, conform expresiei, „ca măgarul pe sat”. Racul și Peștele fac echipă bună în treburile casnice și grădinărit. Cel care se ocupă de șofat sau de reparat lucruri în casă este Racul, cu toate că nici Peștele nu este străin de astfel de lucruri mecanicizate.

Problema între cele două semne poate apărea de la bani. Peștele aruncă în stânga și în dreapta orice ban îl are în buzunar, acesta trăind în prezent. Racul se gândește și la viitor și poate fi finanțistul casei fără nicio problemă. Să nu își închipuie Peștii că Racii sunt ăia răi care vin cu austeritatea! Nu, pur și simplu știu să facă economii care îi vor bucura pe amândoi, economii de care se va bucura Peștele mai târziu.

Compatibilitate Rac-Pești. O altă diferență dintre Pește și Rac este faptul că Peștele muncește pentry glorie, artă, recunoaștere publică, în schimb ce Racul ia totul foarte practic, gândindu-se mai mult la partea financiară și la necesitățile de zi cu zi, plus alte capricii care nu se pot rezolva fără bani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top