Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Leu-Berbec

Compatibilitate Leu-Berbec. Această relație, dacă ar fi să o denumim cu un titlu de roman sau film artistic, s-ar defini drept „Întâlnirea ego-urilor”. Da, sunt două firi extrem de egoiste, dar în același timp pasionale și energiece, dornice să experimenteze lucruri interesante în viață.

Leul și Berbecul sunt de departe celebritățile zodiacului: unde apare un Leu sau un Berbec, toată lumea își întoarce capul după ei. Iar asta le place la nebunie amândurora. Cuplul Leu-Berbec este acel cuplu care iese la plimbare prin parcuri pentru a fi admirat. În momentul în care lumea îi ignoră, cei doi pot recurge la exhibiționism pentru a atrage atenția.

Compatibilitate Leu-Berbec. Focul dintre cei doi se aprinde repede însă viitorul relației este incert. Ambele semne zodiacale au cam aceleași defecte iar acest lucru se simte mai ales atunci când apare câte o ceartă: fiecare îi reproșează celuilalt exact ceea ce greșește el însuși. Am putea spune că Leul este sufletul geamăn al Berbecului, iar disputele dintre cei doi chiar îl ating la suflet.

Berbecul va aprecia la Leu disponibilitatea de a încerca lucruri noi în viață și ambiția pe care o are acesta în a merge de fiecare dată mai departe în a obține ceea ce vrea. Berbecul învață de multe ori cum să-și înfrâneze emoțiile de la Leu, deși nici Leul nu stă mai bine la capitolul „izbucniri de sinceritate”. Cei doi sunt uneori gălăgioși, dar de cele mai multe ori plini de vitalitate și radiază de entuziasm.

Compatibilitate Leu-Berbec. Totuși, dacă ar fi să facem o comparație între cele două semne de foc, Berbecul este un foc mai domolit, așa că va ceda primul în situații în care ego-ul umbrește rațiunea. Cei doi se pot certa de la nimicuri: cine face primul duș, cine spală vasele, cine merge la cumpărături, cine lenevește weekendul acesta și nu face curățenie etc. Din punct de vedere sexual, cei doi sunt două fiare care se devorează reciproc în pat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top