Connect with us

Revistateo.ro

Cum să-ţi creşti pofta de sex

Cuplu

Cum să-ţi creşti pofta de sex

Cum să-ţi creşti pofta de sex.

Fă cât mai multă mişcare. Tot mai mulţi savanţi au demonstrat că activităţile fizice au un impact major asupra vieţii sexuale. Drept urmare, mai mult sport egal mai mult chef de sex.

Masajul reciproc. Acesta poate fi foarte benefic , întrucât vă scapă pe amândoi de stres, în timp ce vă doriţi să săriţi unul peste celălalt. Puteţi include acest masaj în “meniul” vostru din fiecare seară şi veţi vedea cum lucrurile se schimba în bine pentru voi.

Citeşte cărţi erotice. Dacă tot nu practici, măcar să citeşti despre asta, nu? Lăsând gluma la o parte, literatura erotică este o modalitate rapidă de a te face să pui în practică fanteziile din cărţi. Aşa că lăsaţi ştirile de ultimă oră şi răsfoiţi un roman erotic.

Relaxează-te. Ştim, probabil spui “cum să mă relaxez cu atâtea pe cap?”. Răspunsul e cât se poate de simplu: meditează asupra lucrurilor care îţi provoacă o stare de bine, de bucurie.

Ia un complex de multivitamine. Probabil oboseala şi lipsa chefului de sex sunt cauzate şi de o lipsă de vitamine a organismului tău. De aceea, încearcă să incluzi în alimentaţie vitamina B şi fier, elementele responsabile de energia corpului nostru. Dacă nu cunoşti care sunt alimentele care le conţin, poţi lua un supliment alimentar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top